Etsimme jatkuvasti uusia edustajia tiimimme jatkoksi

Oletko kokonaan vailla työtä tai haluaisitko nykyisen työn rinnalle jotain muuta? Työ Amorin edustajana tarjoaa mahdollisuuden ansaita jo pienelläkin tuntimäärällä hyvät lisäansiot? Kaipaatko opiskelun oheen vaivattoman ja mielenkiintoisen keinon ansaita rahaa? Mikä olisikaan parempi vaihtoehto kuin pääasiassa viikonloppuiltoihin sijoittuva esittelijän työ.

Amor etsii kasvavaan tiimiinsä mielihyvätuotteiden maailmasta kiinnostuneita oma-alotteisia ja ulospäin suuntautuneita persoonia ympäri Suomen!

Tarjoamme alan parhaita tuotteita käyttöösi, joiden esitteleminen ja myyminen on suorastaan ilo. Saat toimia oman aikataulusi mukaan ja tehdä juuri niin aktiivisesti myyntiä kuin sinulle sopii. Sinä ansaitset provisiota, joka perustuu tekemääsi myyntiin. Ei pyramideja, ei monimutkaisia ansaintataulukoita, vain simppeli provisiomalli. Mielihyväkutsujen ajankohdat ajoittuvat useimmiten perjantaille ja lauantaille, minkä ansiosta työ soveltuu erinomaisesti juuri esimerkiksi opiskelijoille ja säännöllisen ”kahdeksasta neljään” työn tekijöille. Voit myös aloittaa oman urasi luomisen mielihyvän lähettiläänä ja tehdä elantosi pelkästään mielihyvätuotteiden parissa.

työ Amorin edustajana tarjoaa mielihyvää

Työ Amorin edustajana voi alkaa heti!

Kun sinusta tuntuu siltä, että olet juuri etsimämme lisä Amorin edustajien tiimiin ja haluaisit alkaa mielihyvän lähettilääksi omalla paikkakunnallasi ja sen ympäristössä, niin kerro meille olemassaolostasi sähköpostitse info(ät)amor.fi tai soita 040 760 3338.
Voit lukea lisää aiheesta sivuiltamme uramahdollisuudesta Amorin tiimissä. Annamme lisätietoja Amorin edustajan työssä toimimisesta kaikille innokkaille! 🙂

Intohimosta mielihyvään

Amor