Love Me Do on hurmaavan erilainen häätapahtuma, joka järjestetään menestyksellisesti jo kolmatta kertaa. Tapahtumapaikkana toimii Kaapelitehdas Helsingissä ja ajankohta on lauantai 23.1.2016 klo 11-19. Yksipäiväinen VAPAAN SISÄÄNPÄÄSYN häätapahtuma kerää yhteen kaikki ajankohtaiset ja ihastuttavat yritykset häähuuman ympäriltä.

Amor on mukana Love Me Do:ssa yli 200 muun näytteilleasettajan joukossa, sillä meillä on tarjota miellyttäviä vinkkejä polttareiden(kin) järjestämiseen! Amorin Mielihyväkutsut taipuvat moneksi ja onhan yksi suosituimmista ”teemoistamme” polttarikutsut. 2-3h kestoisen ohjelmanumeron saaminen polttarikutsuille maksaa vain 50€ ja antaa varmasti sekä itse sankarille että muille vieraille rahanarvoisia vinkkejä parisuhteeseen ja yöpöydän laatikkoon. Amorin Mielihyväkutsujen valikoimassa on aina erilaisia väriseviä mielihyväleluja, voiteita, hierontaöljyjä sekä muita mielihyvää edistäviä ja ylläpitäviä tuotteita. Mielihyvän sanansaattajana Amor haluaa painottaa mielihyvän tärkeyttä usein niin kiireisessä arjessa. Polttarikutsuilta on myös erittäin helppoa tilata polttarisankarin hääyötä varten mielihyvätuotteita, jotka voitte vaikkapa yllätyksenä yöpaikkaan valmiiksi viedä. Hääpari voi näin nauttia toisistaan ja ensimmäisestä yhteisestä yöstään avioparina kera miellyttävien höysteiden. Suosittuja tuotteita hääyötä varten ovat olleet muun muassa tuoksuvat hierontaöljyt sekä hierontakynttilät, erilaiset maustetut liukuvoiteet, tehtävänopat ja tietysti pientä säpinää lakanoiden väliin tuovat seksivälineet sekä miehille että naisille.

Mikäli olet vielä suunnitelmia vailla, suosittelemme ehdottomasti tulemaan paikan päälle Love Me Do -häätapahtumaan ja etsimään Amorin osaston n:o 135, heti narikan läheisyydestä! Osastollamme saat pientä esimakua tuotevalikoimastamme sekä edustajistamme ja pääset osallistumaan tuotepaketin arvontaan.

Käy katsastamassa Love Me Do:n omat sivut ja kurkista myös Amorin esittelyartikkeli muiden näytteilleasettajien listalta…

Nähdään Kaapelitehtaalla!

#IntohimostaMielihyvään
Amor.fi