AMOR.FI – SUOMALAINEN MIELIHYVÄYRITYS

Amor.fi on alkujaan tamperelainen yritys, joka on sittemmin laajentanut toimintaansa Pirkanmaan rajojen ulkopuolelle.

Yrityksemme tarkoituksena on omalta osaltamme hälventää seksuaalisuuteen ja seksiin liittyvää stigmaa ja ennakkoluuloja. Haluamme toiminnallamme osoittaa, että seksi, seksuaalisuus ja nautinto kuuluvat kaikille sitä haluaville riippumatta sukupuolesta, iästä, seksuaalisesta suuntautumisesta tai sosioekonomisesta asemasta. Jokaisella on halutessaan oikeus nauttia seksistä ja saada asiantuntevaa tietoa siitä. Juuri siksi koemmekin Amorilla sydämen asiaksi sen, että palveluitamme käyttäessä saat varmasti käyttöösi myös asiantuntevan seksologian alan ammattilaisen.

Seksi on parhaimmillaan hauskaa, jännittävää, virkistävää, romanttista, intiimiä, eroottista ja itsetuntoa kohottavaa (Paula Hall 2019). Miksi emme siis luopuisi ennakkoluuloistamme myös seksin apuvälineitä kohtaan ja virkistäisi seksielämäämme laadukkaiden mielihyvätuotteiden ansiosta!? Usein voimme myös löytää uusia ulottuvuuksia seksiin ja nautintoon, kun vain rohkenemme kokeilla erilaisia asioita!

Amor on luotu juuri sen vuoksi, että jokainen voi halutessaan toteuttaa tai olla toteuttamatta mielihyvää haluamallaan tavalla ja haluamillaan välineillä. Joskus kivijalkaliikkeeseen käveleminen tuntuu kuitenkin mahdottomalta ja verkkokaupan tarjonta on niin valtava, että oikean tuotteen valitseminen on mahdotonta. Olemmekin rajanneet tuotevalikoimaamme huomioiden kuitenkin sen, että välineitä voit käyttää niin sooloseksissä kuin yhdessä kumppanin/kumppaneiden kanssa.

Jos siis kaipaat sensitiivistä ja lempeää lähestymistapaa tutustua erilaisiin markkinoilla oleviin mielihyvätuotteisiin, olemme juuri se, mitä etsit! Sloganimme ”intohimosta mielihyvään” -mukaisesti teemme tätä työtä intohimolla ja rakkaudella asiaa sekä alaa kohtaan. Pääset tutustumaan tuotteisiimme mielihyväkutsuilla tai useiden seksuaalineuvojien / seksuaaliterapeuttiemme vastaanotoilla!

Amorin taustalla oleva yritys Jasamor Oy (y-tunnus 2700914-4) on pitkäikäinen yritys, jolla on kokemusta mielihyvätuotteiden sekä seksivälineiden maailmasta. Amor.fi sai alkunsa kesällä 2015 kun oli aika luoda jotain uutta aiempien kokemusten innoittamana. Mielihyvään keskittyvän konseptin tarkoituksena on ollut aina tarjota mielihyvää edistäviä ja ylläpitäviä tuotteita sekä sooloseksiin että kumppanin/kumppaneiden kanssa tehtyyn seksiin sukupuolesta riippumatta. Vuosien tuomalla vahvalla kokemuksella ja näkemyksellä olemme poimineet tuhansien välineiden, voiteiden ja öljyjen joukosta tarjolle vain kiinnostavimpia ja laadukkaimpia tuotteita, keskittyen erityisesti korkeaan laatuun sekä monipuoliseen mielihyvän tuottamiseen. Olemme aina seisoneet sanojemme ja tuotteidemme takana ylpeydellä.

Koronavuonna 2021 yrityksemme teki mittavan muutoksen, jonka myötä verkkokauppa suljettiin ja päätimme keskittyä panostamaan mielihyväkutsujen ja laadukkaiden tuotteiden lisäksi myös asiantuntijuuteen sekä edistämään omalta osaltamme seksuaalioikeuksien toteutumista – sillä jokaisella on oikeus omannäköiseen seksuaalisuuteen ja nautintoon sekä oikeus oikeanlaisen tiedon saamiseen.

Ihanaa, kun päädyit sivuillemme, toivottavasti nautit olostasi!

♥ :llä Amorin tiimi