Amorin asiantuntijat

Meidän asiantuntijamme koostuvat alan ammattilaisista ympäri Suomen. Tällä sivustolla pääset tutustumaan huikeaan tiimiimme! Liikumme myös yli maakuntarajojen, joten jos paikkakuntaasi ei löydy asiantuntijoidemme yhteydestä, älä epäröi kysyä silti kutsuja tai koulutuksia meiltä.

SUSANNA

TURKU

Susanna on seksuaaliterapeutti ja kätilö. Susanna on helposti lähestyttävä persoona, joka suhtautuu seksuaalisuuteen ja seksiin lempeästi sekä ennakkoluulottomasti. Susannan kätilön tausta antaa vankan osaamisen raskauden aikaiseen, synnytyksen jälkeiseen ja vanhemmuuden seksuaalisuuteen, mutta vastaanotolleen Susannaa saa mennä tapaamaan minkä tahansa seksuaalisuuteen liittyvän asian vuoksi. Susanna toimii myös Amorin yrittäjänä. Susannaan voit tutustua paremmin osoitteessa www.lempeattuulet.fi, Instagramissa @alhonkoskisusanna ja Facebookissa Seksuaaliterapeutti Susanna Alhonkoski.

HANNA

TURKU

Hanna on seksuaaliterapeutti ja seksuaalineuvoja, pohjakoulutukseltaan hän on röntgenhoitaja. Hanna pitää seksuaaliterapiavastaanottoa Turussa. Hannaa kiinnostaa ihmiselämän ja seksuaalisuuden moninaisuus ja monimuotoisuus. Hän pitää tärkeänä sitä, että keskustelua ja ajatusten vaihtoa seksuaalisuuden teemoista pidetään yllä – kuuluuhan seksuaalinen nautinto jokaiselle, eikä tietoa tai keskustelua voi olla koskaan liikaa. Hanna haluaa rohkaista kaiken ikäisiä ihmisiä löytämään lisää nautintoa ja hyvinvointia elämäänsä! Hannasta voi lukea lisää osoitteessa www.terapiasoma.fi

JENNA

HELSINKI

Jenna on psykiatrinen sairaanhoitaja ja auktorisoitu seksuaalineuvoja Helsingistä. Päätoimisesti Jenna työskentelee psykiatrian erikoissairaanhoidon palvelussa. Jennalle tärkeitä arvoja työssään on ammatillisuus, sensitiivisyys ja jokaisen asiakkaan kohtaaminen juuri itsenään. Seksuaalisen hyvinvoinnin edistäminen on Jennalle ehdoton sydänasia, painottuen erityisesti seksuaalisen halun teemoihin. Kutsuja Jenna pitää vastuullisella, mutta iloisella ja rempseän rennolla meiningillä! Jennaan saat parhaiten yhteyden sähköpostitse jennahakulinen@outlook.com

TANJA

HELSINKI

Tanja on pohjakoulutukseltaan kasvatustieteen maisteri, aikuiskouluttaja ja vastikään valmistunut seksuaalikasvattaja. Tanja on aina ollut kiinnostunut ihmisyydestä ja seksuaalikasvattajan opinnot antoivat mahdollisuuden tutustua tähän entistä laajemmin. Tanja hyppäsi mukaan Amorin asiantuntijaksi, sillä hän tykkää kohdata ihmisiä, keskustella sekä antaa tietoa seksuaalisuuteen liittyvistä teemoista. Tanja pitää pääkaupunkiseudun lisäksi kutsuja myös kotiseudullaan Pohjois-Pohjanmaalla, ensisijaisesti Haapavedellä, Ylivieskassa ja satunnaisemmin myös Oulussa. Tanjaa ja hänen ajatuksiaan pääset seuraamaan Instagramissa @kasvokkain_ tilillä ja voit myös ottaa sitä kautta Tanjaan yhteyttä!

ANNE

HELSINKI

Anne on sairaanhoitaja, terveydenhoitaja ja seksuaalineuvoja. Anne omaa pitkän työkokemuksen eri hoitotyön osa-alueilta: ehkäisy- ja seksuaalineuvonnan parissa hän on työskennellyt reilu 10 vuotta. Annen päätoiminen työ löytyy Mehiläisestä, jossa hän pitää seksuaalineuvonnan vastaanottoa. Siellä hän tekee tiivistä yhteistyötä gynekologin ja kroonista kipua hoitavien asiantuntijoiden kanssa. Annen työote on ihmisläheinen ja motivoiva. Annesta löytyy lisää tietoa sivulta www.mehilainen.fi/en/laakarit/anne-pasenius

VEERA

HELSINKI

Veera on seksuaaliterapeutti ja psykiatrinen sairaanhoitaja. Veera toimii empaattisella, kannustavalla ja tabuja murtavalla otteella. Veeraan voit tutustua lisää täällä: http://novaflow.fi/?page_id=92

MAIJA

HELSINKI

Maija on sairaanhoitaja, auktorisoitu seksuaalineuvoja ja seksuaaliterapeutti. Lisäksi Maija opiskelee ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa. Hän suhtautuu seksuaalisuuteen mutkattomasti eikä pelkää kimuranttejakaan kysymyksiä – tunnelma Maijan kutsuilla on avoin ja lempeä. Maijaan voit tutustua lisää osoitteessa www.ominsanoin.com sekä Instagramissa @maijaikonen_ominsanoin ja Facebookissa Maija Ikonen – Omin sanoin.

NITA

PORVOO

Nita on pohjakoulutukseltaan seksuaalineuvoja ja seksuaaliterapeutti. Pohjakoulutukseltaan Nita on sairaanhoitaja ja tätä osaamista hän hyödyntää myös laajalti seksologian saralla. Nita on toiminut Amorin asiantuntijana jo pitkään, joten monet tuotteet ja monenlaiset kutsut ovat tulleet tutuiksi. Nitaan pääset tutustumaan enemmän hänen kotisivuillaan www.onnelliseks.com ja some-kanavissa nimellä Onnelliseks.

JOHANNA

TAMPERE

Johanna on kuntoutuksen lähihoitaja, seksuaalineuvoja ja mindfulness-ohjaaja. Aiemmin Johanna on työskennellyt kuntoutuskoordinaattorina, mutta tällä hetkellä hän opiskelee sosionomiksi. Hän on opiskellut myös ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa. Kaikki seksiin, seksuaalisuuteen ja seksuaaliterveyteen liittyvät asiat ovat lähellä Johannan sydäntä, mutta erityisenä kiinnostuksen kohteena ovat tuoreet äidit ja K-50 ikäryhmä. Johannan vahvuuksia ovat avoimuus, elämänmyönteinen asenne, hyvä tilannetaju sekä kiinnostus seksuaalisuuden eri muotoja kohtaan. Johannaan ja hänen yritykseensä pääset tutustumaan osoitteessa www.laheiseksi.fi. Somesta Johannan löydät Instagram-tililtä @theamorinlahettilas sekä Facebookista The Amorin Lähettiläs.

ROSA

LAHTI

Rosa on ammatiltaan seksuaaliterapeutti sekä lähihoitaja. Pohjakoulutuksensa myötä seksuaaliterveys – sekä erinäisien sairauksia vaikutus seksiin ja seksuaalisuuteen ovat lähellä Rosan sydäntä. Rosa tarjoaa päivätyönsä sekä Amorin mielihyväkutsujen lisäksi myös seksuaalineuvonta- ja terapiavastaanottoa Lahden keskustassa. Yhteyden suoraan Rosaan saat laittamalla sähköpostia rosa.seksologi@gmail.com

HANNELE

LAPPEENRANTA

Hannele on seksuaaliterapeutti ja auktorisoitu seksuaalineuvoja. Pohjakoulutukseltaan hän on toimintaterapeutti ja työkokemuksensa hän on kartuttanut aikuisten psykososiaalisen kuntoutuksen parissa. Hannele on rauhallinen ja lempeä persoona, joka liputtaa vankasti seksuaalioikeuksien toteutumisen puolesta. Hannele ryhtyi Amorin asiantuntijaksi, jotta yhä useammalla olisi mahdollisuus löytää nautinnollisia sävyjä elämäänsä. Hannele kuvaa kauniisti, että jokaisen seksi(/tön) elämä on ainutlaatuinen ja arvokas ja jokainen keho ja mieli on ansainnut nautintoa – nauttimisen tavat vain voivat olla kovin yksilöllisiä. Tästä kaikesta Hannelen kanssa voit puhua kutsuilla tai hänen vastaanotollaan. Hannelen kotisivuihin voit tutustua www.tunnetko.com, Instagramissa @tunnetko.hannele ja Facebookissa Hannele Mikkola – tunnetko.

TANJA

JOENSUU

Tanja on sairaanhoitaja (Yamk), seksuaalineuvoja ja rentoutusvalmentaja. Tanjalla on oma vastaanotto Joensuussa. Tanja tarkastelee seksuaalisuuteen liittyviä teemoja yksilöllisesti ja kokonaisvaltaisesti. Vastauksia haasteisiin Tanja etsii mm. rentoutuksen keinoin, sinun ehdoillasi. Tanjaan sekä hänen yritykseensä voit tutustua lisää www.halunliekki.fi. Löydät Tanjan myös Instagramista ja Facebookista @halunliekki -tilin takaa.

LAURA

MIKKELI

Laura on seksuaaliterapeutti, itsetunto- ja neuropsykiatrinen valmentaja, kouluttaja ja pienen pojan äiti. Pohjakoulutukseltaan Laura on lähihoitaja ja sosionomi lto (AMK). Laura opiskelee myös ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa. Lauran työtapa on iloisen rento ja motto voisi ollakin ”asialliset hommat hoidetaan, muuten ollaan kuin Ellun kanat”. Kutsut saa järjestettyä Lauran kautta myös etänä, joten välimatkat eivät ole este.
Pyytäessänne Lauran paikalle, saatte lämpimän, ennakkoluulottoman, kannustavan, innostuvan/innostavan ja huumorintajuisen asiantuntijan. Laura ilmaisee hienosti, ettei mikään kysymys ole tyhmä eikä mitään aihetta tarvitse arastella. Lauran kotisivut löydät osoitteesta www.laurakuusela.com. Instagramissa Lauran löydät @seksologi_laurak ja Facebookissa LauraK.

MAIJU

KOUVOLA

Maiju on seksuaaliterapeutti, jonka päätyö on järjestökentällä. Ihmisenä Maiju on pirskahteleva ja avoin, elämänkokemuksia täynnä oleva nainen. Maiju ottaa seksuaalisuuden puheeksi rehellisellä, tabuja rikkovalla otteella, sinun toiveitasi kuunnellen. Maijusta voit lukea lisää https://onnellinen-pinppi.blogspot.com/?m=1 ja Instagramista Maijun löydät nimellä @onnellinenpinppi