KOULUTUKSET

Hei Sinä yrityksen, yhdistyksen tai organisaation edustaja!

Kiitos mielenkiinnostasi Amoria kohtaan!

Oletko järjestämässä seksologian alaan liittyvää koulutusta tai kaipaatko asiantuntijaa, joka räätälöi koulutuksen sisällön juuri teidän toiveidenne mukaan? Tai kaipaatko kenties lisätietoa mielihyvätuotteistamme tai tietoa siitä, miten asiakkaasi/henkilökuntasi voisi hyödyntää erilaista tietoa liittyen seksiin, seksuaalisuuteen ja seksin apuvälineisiin?

Meillä Amorilla on loistava tiimi seksologian alan ammattilaisia, jotka tulevat mielellään pitämään koulutuksia erilaisista seksologian aiheista tai kertomaan, miten tuotteitamme voidaan hyödyntää juuri teidän työssänne tai asiakkaidenne keskuudessa. Ota yhteyttä ja kerro, millainen toive/tarve juuri teillä olisi.

Jos toimit asiakaspalvelutyössä ja kaipaisit joitakin esittelytuotteita asiakkaille näytettäväksi, tarjoamme sinulle mahdollisuuden esitellä yksittäisiä tuotteitamme vastaanotollasi. Olet sitten seksuaaliterapeutti, fysioterapeutti, toimintaterapeutti tai muun alan ammattilainen ja toivoisit saavasi vastaanotollesi esimerkiksi geishakuulat näytille, olemme luoneet räätälöidyt paketit juuri sinun tarpeisiisi. Tutustu lisää tuotteisiimme ja ota meihin yhteyttä sähköpostitse susanna@amor.fi, niin kerromme mielellämme lisää.