Mielihyväkutsut, seksikutsut, seksivälinekutsut, erotiikkavälinekutsut, seksiväline-esittelyt, kotikutsut, erotiikkakutsut, väline-esittelyt, välinekutsut, pippelikestit, penispartyt, dildobileet…

Rakkaalla lapsella on monta nimeä! Tuleeko sinulle vielä jokin sanamuoto mieleen seksivälineiden kotiesittelyistä, mitä otsikossa ei mainittu?

Enemmän tai vähemmän samaa asiaa tarkoittavat, riippuen kenen suusta asia ilmaistaan. Amorin sielunmaailmassa kutsumme järjestämiämme tapahtumia Amorin Mielihyväkutsuiksi.

Amor.fi on tuore ja raikas mielihyvätuotteiden ja alusasujen suoramyyntiin keskittyvä, vielä pienehkö yritys, jolla on myös itsenäisiä Amorin Apulaisia mielihyväkutsujen edustajina eri paikkakunnilla. Poiketen monista muista vastaavista väline-esittelyjä tarjoavista yrityksistä, Amorilla on myös kaksi erittäin huikeaa asiantuntevaa miespuolista esittelijää! Lukuisten asiakkailta saamiemme positiivisten palautteiden myötä voimmekin itsevarmasti todeta, että tämä on yksi Amorin isoista kilpailuvalteista!

Polttarit, synttärit, tuparit, tyttöjen ilta, babyshowerit, pikkujoulut…

Amorin Mielihyväkutsut on ihanan illanvieton mainio ohjelmavinkki, jota kannattaa ehdottomasti miettiä mikäli olet aikeissa järjestää tyttöjeniltaa, polttareita, tupareita, pikkujouluja, babyshowereita tai muuten vain erilaista iltaa hyvässä porukassa!

Amorin ajatusmaailmaan kuuluu vahvasti seksuaalinen mielihyvä ja nauttiminen osana jokaisen aikuisen arkea. Nykypäivän alituisissa kiireissä monilta meiltä unohtuu usein hetkessä eläminen ja elämästä täysin rinnoin nauttiminen. Me Amorissa muistutammekin kaikkia antamaan itselleen luvan ja aikaa nauttia, niin yksin kuin yhdessä kumppanin kanssa. Jokainen meistä kokee mielihyvää monella eri tavalla. Erityisesti seksuaaliseen mielihyvään liittyen Amorilla on tarjota monia ihania eri aisteja herättäviä tuotteita, joihin tutustumiseen ”seksikutsut” ovat erittäin oivallinen tapa. Amor on mielihyvän vallankumouksen puolestapuhuja ja Te voitte olla siinä apuna.

Amor - Mielihyväkutsut, seksikutsut, kotiesittelyt

Mitä odottaa Amorin Mielihyväkutsuilta?

Mielihyväkutsut ovat useille ihmisille uusi tuttavuus, eikä asiakkaiden uteliailta kyselyiltä oikein voi välttyä. Kuitenkin useimmilla järjestämillämme mielihyväkutsuilla on vähintään yksi asiakas, jolla on kokemusta vastaaviin kutsuihin osallistumisesta. Mitä Amorin Mielihyväkutsuilla sitten on odotettavissa? Moni nainen on varmasti elämänsä aikana ollut Tupperware-, Partylite-, Oriflame-, saippua- tai lastenvaatekutsuilla. Amorin Mielihyväkutsujen periaate noudattaa samankaltaista kaavaa kuin nuo muutkin. Asiantunteva sekä ehdottoman luotettava esittelijämme tuo paikan päälle mielenkiintoisia ja ihastuttavia mielihyvätuotteita, joihin voitte omassa rauhassa esittelijän opastamana tutustua. Saatte ideoita ja vinkkejä tuotteen hankkimiseen, käyttöön ja hoitamiseen liittyen. Voitte täysin häpeilemättä esittää mieltänne askarruttavia kysymyksiä, joihin ammattitaitoinen esittelijämme antaa vastauksia. Lopuksi voitte vaivattomasti ja turvallisesti tehdä oman tilauksenne esittelijältä. Tuotteet toimitetaan maksua vastaan aina viimeistään kahden viikon sisällä maksusuorituksesta. Tarkemmista yksityiskohdista voitte keskustella kutsuilla esittelijän kanssa.

Amor - Mielihyväkutsut, seksikutsut, seksivälineiden kotiesittelyt

Haluatko järjestää mielihyvätuotteiden kotiesittelyn ystävillesi?

Mikäli sinulla heräsi mielenkiinto Amorin Mielihyväkutsuja kohtaan, vastaamme hyvin mielellämme kaikkiin yhteydenottoihin. Helpoin tapa lähestyä asiasi kanssa on lähettää sähköpostia yhteystiedoistamme löytyvään info-mailiin, tai soittaa suoraan sivuilta löytyvään numeroomme.

Työ joka tarjoaa mielihyvää!

Olemme myös kiinnostuneita saamaan koko ajan kasvavaan Amorin Apulaistemme joukoon uusia innokkaita tuloksentekoa rakastavia itsenäisiä edustajia, jotka haluavat ansaita rahaa mielihyvätuotteiden myynnillä! Seksikutsut ja seksivälineiden kotiesittelyt ovat kasvava ala ihmisten tultua rohkeammaksi seksuaalisuutensa kanssa. Mikä parasta, esittelijän työ on työtä joka tarjoaa mielihyvää! Lisää tietoa löydät sivuiltamme ja mielenkiintosi voit ilmaista lähettämällä sähköpostia. Älä odota vaan tartu tilaisuuteen jo tänään 🙂

Amor - Mielihyväkutsut, seksivälineiden kotiesittelyt, seksikutsut
Intohimosta mielihyvään

Amor