JÄRJESTÄ OMAT AMORIN MIELIHYVÄKUTSUT!

Kun haluat järjestää mieleenpainuvat Amorin Mielihyväkutsut itsellesi ja ystävillesi, voit lähettää oheisella lomakkeella meille kutsujen varaustiedustelun. Kerro toivomasi ajankohta ja paikka, alustava osallistujamäärä sekä millainen tapahtuma on kyseessä (synttärit, polttarit, tyttöjen ilta jne.). Olisi myös suuresti hyödyksi meille, jos kertoisit mistä kuulit meistä tai miten löysit sivuillemme.
Otamme sinuun yhteyttä luettuamme viestisi, jotta voimme sopia yksityiskohdista ja vastata kysymyksiisi.
Kiitos mielenkiinnostasi!

AMORIN MIELIHYVÄKUTSUT

Mielihyvätuotteiden kotiesittely illanvieton iloksi

Miellyttävä, välitön ja rento ilmapiiri hyvien ystävien kesken omassa kodissa tai ystävän luona. Kädessä kenties lasi viiniä ja hieman pikku purtavaa. Tätä ne kutsut saadun palautteen mukaan on parhaimmillaan!

Amorin asiantunteva sekä ehdottoman luotettava tuote-esittelijä tuo luoksesi mielenkiintoisia ja ihastuttavia mielihyvätuotteita, joihin voit omassa rauhassa tutustua. Amorin Mielihyväkutsuilla esiteltäviä tuotteita ovat muun muassa erilaiset seksivälineet, niin naisille kuin miehillekin, liukuvoiteet, hierontaöljyt ja parisuhteeseen säpinää tuovat pelit. Seksuaaliterveyteen liittyviä tuotteita edustavat muun muassa lantionpohjalihasten treenaamiseen mainiot geishakuulat. Tuote-esittelijämme antaa ideoita ja vinkkejä tuotteen hankkimiseen, käyttöön ja hoitamiseen liittyen. Voit häpeilemättä esittää mieltäsi askarruttavia kysymyksiä aina kun sellaisia mieleesi juolahtaa. Esittelijämme vastaa kysymyksiin myös kahden kesken, mikäli haluat esittää asiasi muiden kuulematta.

Olet ehkäpä jo aiemmin harkinnut sinua kiinnostavan hierontaöljyn, liukuvoiteen tai vibraattorin tilaamista. Mielihyväkutsuilla sinulla on mahdollisuus tutustua erilaisiin seksivälineisiin ja muihin tuotteisiin turvallisessa ympäristössä ja saat konkreettisesti nähdä, kuulla, tunnustella, tuoksutella ja jopa maistella eri tuotteita. Mikäli materiaalit, tuoksut tai vaikkapa moottorin voimakkuus askarruttavat, mielihyväkutsuilla on helppo saada asioihin selvyys.

Amorin kutsuilla ei ole ostopakkoa, mutta mikä olisikaan parempi tilaisuus hankkia hieman mielihyvää itsenäisiin tai yhteisiin hetkiin… Tilaaminen käy helposti ja turvallisesti. Täytät vain tilauslomakkeen ja valitset mieleisesi maksutavan. Amor toimittaa tilauksen huomaamattomasti ja yksityisyyttäsi kunnioittaen.

Olisiko nyt aika kutsua ystäväsi saman katon alle? Tyttöjen ilta, pikkujoulut, polttarit, työpaikan virkistyspäivä, tuparit tai synttärit. On teemana mikä tahansa, niin ota Amoriin yhteys ja tehdään yhdessä illastanne ikimuistoinen!

”OMNIA VINCIT AMOR: ET NOS CEDAMUS AMORI.”

”LOVE CONQUERS ALL, AND SO LET US SURRENDER OURSELVES TO LOVE.”

MIELIHYVÄKUTSUT FAQ

MITEN VOIN JÄRJESTÄÄ AMORIN MIELIHYVÄKUTSUT?

Suunnittele ystäviesi kanssa sopiva ajankohta ja ota yhteyttä meihin sähköpostitse tai puhelimitse varauksen tekemiseksi. Sinun ei tarvitse huolehtia kuin sopiva paikka ja mielellään pieni pöytä esiteltäviä tuotteita varten ja esittelijämme hoitaa loput.
Varsinkin iltaisin ja viikonloppuisin Amor on kiireinen. Toivomme yhteydenottoa hyvissä ajoin, jotta pystymme takaamaan juuri haluamasi ajankohdan.

MIKÄ ON HYVÄ OSALLISTUJAMÄÄRÄ?

Kun saat kasaan 6-10 osallistujaa, olemme oikein mielissämme. Ylärajaa osallistujille ei ole, joten kerro toki kaikille ystävillesi ja tuttavillesi aikeistasi järjestää kutsut.

MISSÄ PÄIN EDUSTAJAT TOIMIVAT?

Tällä hetkellä Amorin edustajien toiminta-alueina ovat Tampere, Turku, Forssa, Hämeenlinna, Rauma, Järvenpää, Helsinki, Porvoo, Lahti, Kouvola, Mikkeli, Savonlinna, Kauhava, Vaasa ja Rovaniemi sekä tietysti näiden lähiympäristöt. Muuallekin kannattaa silti kysyä tarjousta, sillä edustajamme ovat liikkuvaa sorttia! Pidemmistä matkoista sovitaan polttoainekorvaukset tapauskohtaisesti. Ota yhteyttä niin selvitetään mahdollisuudet kutsujen järjestämiseen.

PALJONKO KUTSUT MAKSAVAT?

Kotiesittelymme hinta on 50€. Palkkio kattaa esittelyn edustajiemme toimipaikkakunnalla, henkilökohtaisen palvelun sekä ilmaisen toimituksen kutsuilla tilatuille tuotteille (kutsujen emännän osoitteeseen). Kotiesittely on maksettava etukäteen, jolloin kutsujen ajankohta vahvistetaan esittelijämme toimesta. Mikäli jostain syystä joudutte perumaan vahvistetun ajankohdan, pidätämme maksetun järjestämismaksun kulujemme kattamiseksi.

KAUANKO KUTSUT KESTÄVÄT?

Mielihyväkutsuihin olisi hyvä varata parisen tuntia aikaa, jotta osallistujat saavat parhaan kokemuksen esittelystä. Joskus kutsuilla menee myös kauemmin, kun puheenaiheita riittää ja tunnelma on katossa. Mikäli aikataulunne on hyvin tiukka, esimerkiksi polttaripäivänä, voimme nipistää esittelyn kestosta kunhan kerrotte siitä esittelijälle etukäteen.

MITEN VOIN TILATA TUOTTEITA?

Edustajallamme on mukanaan suosituimpia mielihyvätuotteitamme ja hän kertoo niistä kutsuilla. Voitte jo etukäteen käydä katsomassa tarjontaamme verkkokaupastamme ja yhdistää ostoksenne kätevästi. Verkkokaupassamme on samat hinnat kuin Mielihyväkutsuillamme. Tuotteet maksetaan edustajallemme ja toimitetaan viimeistään 2 viikon kuluessa maksusuorituksesta. Pakkaamme tilaukset aina huomaamattomiin pakkauksiin!

MITEN TUOTTEET TOIMITETAAN?

Tuotteet toimitetaan kutsujen emännälle/isännälle kahden viikon kuluessa maksujen suorituksesta. Toimitus on täysin huomaamaton, ja jokaisen tilaajan tuotteet on erikseen pakattu. Kukaan ei siis saa selville mitä sinä olet tilannut. Toimitustavan vaihtaminen on niin sovittaessa mahdollista, mikäli tämä tapa ei sovellu teille. Lisätietoja esittelijältämme.

PALAUTE ON KEHITTYMISEN AVAIN!

Olemme kiitollisia kaikista saaduista palautteista. Voit lähettää meille palautetta kun olet osallistunut Mielihyväkutsuillemme. Kerro millainen tunne illasta jäi ja kenelle voisit kutsuja suositella.
Mikäli haluat, olemme yhteydessä sinuun palautteen tiimoilta.
Kiitos kun autat meitä kehittämään toimintaamme!

mielihyväkutsut asiakaskokemus

Annan osallistumilleni mielihyväkutsuille arvosanan (5 = paras, 0 = huonoin)

543210

Haluan, että palautteen tiimoilta minuun