”Seksi ja seksuaalisuus voi olla hauskaa, kokeilevaa, jännittävää, herkkää. Kutsuillamme voit ja saat kokea kaikkia näitäkin tunteita. Meidän kanssamme saat iloita ja nauraa – kunhan sitä ei tehdä kenenkään toisen kustannuksella aiheuttaen muille epävarmuutta tai pahimmillaan häpeää.

Mitä sinulle herää mieleen sanasta seksilelukutsut? Entä sanasta erotiikkakutsut? Onko näillä mielestäsi jotain eroa?

Seksilelukutsut ja erotiikkakutsut kuulostavat kieltämättä asialle, jota on 90-luvulla vietetty salassa, punaisten strobovalojen loistaessa juhlien takahuoneessa. Erotiikkakutsuista toisille voi tulla mielikuva tapahtumasta, jossa naureskellaan erilaisille pyöriville ja soiville dildoille ja yhdessä demonstroidaan suihinottoa dildon avulla.

Vuonna 2021 asiat ovat myös toisin ja seksikutsut, erotiikkakutsut, hurvelikutsut, mielihyväkutsut – tai miksi ikinä haluatkaan kutsuja kutsua voivat olla jotain muutakin, kuin edellämainittua. Toki eihän tuossa aiemmassakaan mielikuvassa mitään pahaa ole silloin, jos jokainen kokee olonsa turvalliseksi ja ympäristön kutsuilla kunnioittavana. Sensitiivisyys voi silti unohtua, kun seksilelusta tehdään pelkkä objekti ja sen alkuperäinen tarkoitus – nautinnon ja mielihyvän tuottaminen – unohtuu.

Nautinto kuuluu kaikille sukupuolesta, seksuaalisesta suuntautumisesta, yhteiskunnallisesta asemasta, iästä tai mistään muustakaan riippumatta. Se, kuka ansaitsee nautintoa, ei ole ulkonäkökysymys. Moni ehkä edelleen ajattelee, että vain itsevarmat ja ”suositut” ihmiset ovat tarpeeksi valmiita pitämään mielihyväkutsut, vaikka todellisuudessa kutsut sopivat kenelle tahansa. Kutsuillamme on ollut osallistujia myöhäisteini-ikäisistä eläkeläisiin ja kaikenlaisen identiteetin omaavia ihmisiä. Sinä olet meille merkityksellinen – ei ikäsi, ei sukupuolesi, ei yhteiskunnallinen asemasi – vaan sinä.

Seksi ja seksuaalisuus voi olla hauskaa, kokeilevaa, jännittävää, herkkää. Kutsuillamme voit ja saat kokea kaikkia näitäkin tunteita. Meidän kanssamme saat iloita ja nauraa – kunhan sitä ei tehdä kenenkään toisen kustannuksella aiheuttaen muille epävarmuutta tai pahimmillaan häpeää.

Amorin kutsuilla nautinto on keskiössä. Miten ihanaa onkaan antaa mielikuvituksen lentää ja yhdessä pohtia, millaisiin eri käyttötarkoituksiin vibraattoria voi käyttää! Tai omien rajojensa puitteissa jakaa muille kokemuksiaan omasta seksistään. Mitä tapahtuu, kun kuulet, että kaverisikin haaveilee avoimesta suhteesta tai että toisen ihmisen kuin oman kumppanin fantasiointi on ihan ok? Kutsujemme pääasiallinen tarkoitus on rikkoa tabuja seksuaalisuuden ympärillä ja hälventää erilaisten tuotteiden ympärillä olevaa stigmaa.

Seksilelukutsuilla puhutaan siis paljon muistakin aiheista kuin ainoastaan itse seksileluista. Pääset oikeasti kuulemaan, millaisiin erilaisiin käyttötarkoituksiin erilaisia seksileluja voi käyttää ja kokeilemaan, mitä eroa on esimerkiksi silikonipohjaisella ja vesipohjaisella liukuvoiteella. Asiantuntijamme tekevät tätä työkseen, joten yhtään kysymystä sinun ei tarvitse jännittää tai hävetä eikä ole asiaa, mitä et voisi kutsuilla nostaa esiin. Pääasiallinen tarpeennehan nousee juuri teistä – keskustelemme juuri niistä asioita, joita teiltä nousee esiin. Ja hei! Saathan sinä lopulta myös kokeilla miten tuotteet värisevät, miten ne lähtevät päälle ja pois. Tällöin sinun voi olla mukava tilata tuotteitamme, sillä tiedät varmasti miten tuote toimii tai millaista kokoa se luonnossa vastaa. Pyrimme tarjoamaan sinulle kokonaisvaltaisen elämyksen, jonka keskiössä on seksuaalinen nautinto ja mielihyvä sekä erilaiset tuotteet, jotka osaltaan mahdollistavat tuohon tavoitteeseen pääsemisen.

Toivottavasti näemme pian! Asiantuntijamme palvelevat ympäri Suomen. Sinun tarpeitasi kuunnellen! ❤

Kirjoittajana toimi seksuaaliterapeutti ja Amorin yrittäjä Susanna Alhonkoski

susanna@amor.fi tai susanna@lempeattuulet.fi