Eilen pidin yhteistyössä seksuaaliterapeutti Pauliina Flangin (www.pauliinaflang.fi) kanssa mielihyväkutsut. Yhteistyö juonsi juurensa verkostoitumiseen internetin ihmeellisessä maailmassa. Pauliina ehdotti, että tulen heti pitämään kutsut hänen ystävilleen ja tuttavilleen. Näin päädyin Hyvinkäälle eilisiltana.

Vastaanotto oli alun jännityksen jälkeen positiivinen ja kiitostakin sateli jälkeenpäin. Kutsujen lomassa heräsi paljon keskustelua ja kysymyksiä niin minulle kuin Pauliinallekin, joka toimi tässä tapauksessa koulutettuna asiantuntijana asioiden suhteen. Ilta oli mielestäni onnistunut! ?

 

Kun toimii mielihyvätuotteiden esittelijänä näin miehenä, on tottunut kohtaamaan ennakkoluuloja hyvin useasti. ”Miten naiset suhtautuu kun olet mies?” ”Onko naiset varuillaan kutsuilla kun esittelijä onkin mies?”
Tähänastiset palautteet ovat olleet vain positiivisia (ehkä negatiiviset eivät ole kantautuneet minulle asti). Vaikka joskus etukäteen joillakin olisi ne perinteiset ”hikinen 50v pervo hiippari”-ennakkoluulot ja paikalle saavuttuanikin vielä viimeiset ennakkoluulot ”miten se puhuu miten se esittelee, mitä tästä oikein tulee…”, niin todella usein olen jo kutsujen lopuksi saanut rentoutuneiden osallistujien kiitoksia kuinka ”vedin tosin hyvin”, ”ei se ollutkaan yhtään outoa”, ”puhuit tosi luontevasti asioista”, ”etukäteen ajattelin että mitähän tästä tulee, mutta oli itse asiassa paljon kivempi kun on mies esittelijä, eikä nainen”. Varsinkin polttareissa on jopa usein koettu saavan selkeää lisäarvoa miesesittelijästä.
Miehenä asettuu myös ”asiantuntija”rooliin naisten kutsuilla, kun halutaan tiedustella mitä miehet tykkäävät näistä ja näistä tuotteista ja mikä olisi hyvä ostos omalle miehelle. Kaikkien puolesta en toki pysty puhumaan, mutta toki annan näkökulmia joista naiset saavat omille ajatuksilleen tukea.

 

Tätä työtä on kiva tehdä juuri siksi, että saan poistettua ihmisten ennakkoluuloja, rikkoa tabuja, avata ihmisten silmiä mielihyvätuotteita kohtaan ja kertoa mahdollisuuksista miten makuuhuone-elämää voi piristää ja tuoda sinne vaihtoehtoja, kuten ruuanlaittoon mausteita.

 

Mikäli sinä haluat varata minut pitämään Amorin Mielihyväkutsut, on hyvä olla ajoissa liikenteessä, sillä varsinkin lauantai-illat ovat niitä kysytyimpiä ajankohtia ja varauksia kalenterissa on jo pitkälle kesään astikin! ?‍?

 

#IntohimostaMielihyvään

 

-Jimi-