Naisten kuntokeskus Ladyline Myyrmäki 17 vuotta!

Naisten kuntokeskus Ladyline Myyrmäki järjesti synttäri-illan 22.3.2017, jonne myös Amor tuote-esittelyineen oli kutsuttu. Asiakkaille oli katettu pöytään herkullista pikkupurtavaa ja viihtymisestä vastasi Amorin ohessa muun muassa edustus kosmetiikkatuotteiden, hierontapalveluiden ja urheiluvaatteiden saralta. Illan huipensi improvisaatioteatterin esitys.

naisten kuntokeskus ladyt myyrmäki aikuiselle naiselle

 

Kiinnostusta mielihyvätuotteita kohtaan ikäryhmään katsomatta

Saimme innostuneen ja kiinnostuneen vastaanoton kuntokeskuksen asiakkaiden sekä henkilökunnan toimesta. Pistimme pöydän koreaksi ja halukkaat saivat tulla tuoksuttelemaan ja maistelemaan monia eri mielihyvätuotteita, joita edustamme. Nämä kuvissakin esiintyvät tuotteet löytyvät verkkokaupastamme, josta ostaminen on vaivatonta ja huomaamatonta. Ikähaarukka synttäri-illassa oli melko laaja ja olikin mukava huomata miten ikään katsomatta mielihyvä herätti aiheena kiinnostusta ja keskustelua. Näinkin avoimessa tilaisuudessa ja lyhyessä ajassa moni rohkaistui kyselemään mieltään askarruttavia asioita aina ikääntymisen tuomista vaivoista vinkkeihin parisuhteen piristämiseen. Myimme myös tuotteita heti mukaan, joten punaiset pussukat vilkkuivat salissa.

 

amor lightbox ja geishakuulat

 

TYKY- ja TYHY-päivät Amorin mielihyvätuotteiden parissa

Järjestämme perinteisten kotikutsujen ja kotiesittelyiden lisäksi myös yritysten tiloissa tapahtuvia TYKY- ja TYHY-päiviä. Mielihyvätuotteiden parissa aika menee kuin siivillä ja ihmiset saavat usein ahaa-elämyksiä, joita voivat hyödyntää kotonaan yksin tai yhdessä kumppaninsa kanssa. Välineet mielihyvään ovat vaivattomasti tilattavissa heti tapahtumassa.
Mikäli kiinnostuksesi Amorin Mielihyväkutsuja kohtaan heräsi, voit lukea tarkemmin kutsujen toimintaperiaatteista ja olla yhteydessä sopivan ajankohdan varaamiseksi!

Lopuksi vielä kuvasatoa Ladyline Myyrmäestä… 🙂

 

esittelypiste amor kuntokeskus myyrmäessä

 

vibraattorit myyntipisteellä

 

vibraattorit korissa amorin myyntipisteellä

 

syntymäpäiväkukat ladyline myyrmäki

 

kiihottimet esillä amorin pisteellä

 

pienet kiihottimet esillä amorin myyntipisteellä

 

herkkupöytä ladyline myyrmäki

 

we-vibe sync maailman myydyin vibraattori pariskunnille

 

pienet kiihottimet rivissä