Pikkujoulukausi on kiireistä aikaa

Illat ovat alkaneet pimentyä nopeasti, joka tarkoittaa sitä että syksy on saapunut. Ei enää kauaakaan, kun pienet tontut alkavat kurkkia ikkunoiden takaa ja isommat tontut lähtevät työ- ja kaveriporukoilla juhlimaan pikkujouluja. Tunnetusti pikkujoulukausi on vauhdikasta aikaa, myös Amorin edustajilla, joten nyt jos koskaan on loistava tilaisuus tarttua tonttua hatusta ja varata oma ajankohta Amorin Mielihyväkutsuille. Meillä on kokemusta useista järjestetyistä yrityspikkujouluista sekä kavereiden kesken vietetyistä pikkujouluista.

Amorin Pikkujoulukutsut toimivat erinomaisesti myös osana firman pikkujouluja, noin 1,5-2h ohjelmanumerona muiden aktiviteettien välissä. Vaikka työyhteisö ei koostuisi pelkästään naisista, se ei menoa haittaa vaan sekajaoillakin pikkujoulukutsut antavat takuulla innostavia ajatuksia ja miellyttäviä tuliaisia kotiin viemisiksi niin naisille kuin miehillekin. Kuppi kuumaa glögiä on oiva selitys punottaville poskille, mikäli koet olevasi jännittynyt. Amorin Pikkujoulukutsuilla voitte heittää nurkkaan tittelit ja työtehtävät, sillä meidän kanssamme ovat pomot ja sihteerit samalla viivalla.

Amorin edustajat Suomessa

Edustajamme kattavat Tampereen, Turun, Forssan, pääkaupunkiseudun (Helsinki, Espoo ja Vantaa), Porvoon, Savonlinnan sekä Rovaniemen alueen. Mahdollisuuksien mukaan kutsuja voidaan tulla pitämään myös kauemmaksikin kohtuullista korvausta vastaan.

pikkujoulukausi kutsut Amorilta

Ole nopea, sillä ajankohdat alkavat jo täyttyä. Ota siis heti yhteyttä sopiaksesi yksityiskohdista ja varataksesi teille sopiva ajankohta Amorin kalenterista!

Sähköpostilla info(ät)amor.fi tai puhelimitse 040 760 3338

Nähdään pian!