Pikkujouluihin väline-esittely vaihtelua tuomaan Amorilta

Väline-esittely on suosittu ohjelmanumero tyttöjen tai naisten iltaan, työpaikan pikkujouluihin, ystäväporukalle tai vaikka synttäreiden iloksi.

 

Näin pikkujouluaikana mielihyväkutsut ovat ihana tapa viettää iltaa tyttöjen kesken. Siispä kerää olohuoneeseesi joukko ystäviäsi, ja tutustutaan yhdessä mielihyvätuotteisiin glögin tai vaikkapa skumpan kera! Mielihyväkutsujen järjestäminen ei vaadi sinulta mitään. Mikäli haluat tarjota ystävillesi hieman glögiä tai vaikkapa pipareita, niin se on sinun päätettävissäsi.

 

– Alina Välimäki, Amorin edustaja pk-seudulla –

Nämä ajatukset ovat pääkaupunkialueella toimivan edustajamme Alinan kirjoittamia. Alinan alkuperäisen blogiartikkelin pippelibeiden osalta voit lukea hänen omasta blogistaan Blogbookista.

Amorin edustajat pääkaupunkiseudulla (Vantaa, Helsinki, Espoo)

Amorilla on tätä tekstiä kirjoittaessa kaksi osaavaa ja erinomaista edustajaa pk-seudulla. Molemmat neidot ovat valmiita tekemään teidän porukkanne illasta mieleenpainuvan kokemuksen Amorin Mielihyväkutsujen avulla. Mikäli illanviettonne vaatii ehdottomasti miesesittelijän, on sekin mahdollista kun varaus tehdään tarpeeksi ajoissa.

Varaa väline-esittely porukallenne ajoissa!

Pikkujoulukausi on kuumimmillaan joten nyt on viimeiset hetket varata teille sopiva ajankohta väline-esittelyn järjestämiseksi. Yhteydenotot sähköpostitse info(ät)amor.fi tai 040 760 3338. Pk-seudun suorat kutsutiedustelut voit lähettää myös Alinalle sähköpostiin alina.valimaki(ät)gmail.com.