Polttarit morsiamelle pienellä budjetilla

Polttarit morsiamelle voi järjestää pienelläkin budjetilla, eikä aina tarvita suuria summia unohtumattomien elämysten tuottamiseksi. Amorin Mielihyväkutsut osana polttaripäivän ohjelmaa eivät tyhjennä koko polttariseurueen polttarikassaa ja edullisuudestaan huolimatta tarjoaa rentoa yhdessäoloa, keskustelua ja seksuaalisen hyvinvoinnin vinkkejä.

Elämykselliset ohjelmanumerot ja yhdessä tekeminen ovat kestosuosikkeja polttareissa. Usein keksitään paljon erilaisia vaihtoehtoja ja etsitään uusia ideoita, miten saada polttaripäivästä vähintään polttarisankarille ikimuistoinen kokemus. Monet aktiviteetit saattavat olla jopa satojen eurojen hintaisia, jolloin osallistujilta vaaditaan suurta rahallista panosta tärkeän päivän mahdollistamiseksi. Kun päivä usein alkaa aamuvarhain ja päättyy mahdollisesti vasta seuraavan vuorokauden puolella, on budjettia venytettävä. Yksi kallis aktiviteetti saattaa kestää vain hetken, joten loppupäiväksikin olisi keksittävä tekemistä. Tässä kohtaa Amor auttaa!

Kesän kynnyksellä polttarikausi käy taas kuumimmillaan ja polttariporukoiden yhteydenottoja saapuu sähköpostiin tasaiseen tahtiin. Halutaan polttarisankarille jotain ”pikkutuhmaa” ohjelmaa ja samalla myös mahdollisuus kaikille osallistujille tehdä uusia hankintoja tai täydennyksiä oman mielihyvän edistämiseksi. Hyvin useilla polttarikutsuilla itse sankarille on varattu tietty budjetti, jonka hän saa käyttää esimerkiksi tulevan hääyön maustamiseen. Toinen vaihtoehto on, että sankarin tietämättä hankitaan yhdessä hänelle jokin tuotepaketti hääyötä varten. Mikä olisikaan parempi tapa varustautua ensimmäiseen yöhön vaimona…

we-vibe sync maailman myydyin vibraattori pariskunnille

Polttarikutsut täynnä mielenkiintoista asiaa ja kokemuksia

Amorin polttarikutsut kestävät yleensä 2-3 tuntia, riippuen pitkälti myös porukan koosta ja aktiivisuudesta. Joskus kutsuilla kuluu aikaa, kun löytyy paljon asioita mistä keskustella. Tuote-esittelijän tietämystä kannattaakin hyödyntää mikäli jotkin mielihyvätuotteisiin liittyvät asiat askarruttaa mieltä. Jokaiselta löytyy myös usein omia kokemuksia, joita myös polttariporukka keskenään intoutuu puhumaan. Tunnelma on vapautunutta ja hauskaa. Esillä on aina kaikista tuotteista mallikappaleet ja testerit, joita saa vapaasti kokeilla, tuoksutella ja maistella. Lisäksi tuote-esittelyssä kerrotaan tuotteiden esittelyn ohessa myös yleishyödyllistä tietoa mikä liittyy mielihyvätuotteisiin sekä seksuaaliseen mielihyvään. Monet kuulevatkin ensi kertaa esimerkiksi liukuvoiteiden eroista, miten eri materiaalit reagoivat keskenään ja että minkä kanssa öljyperäisiä tuotteita ei missään nimessä suositella käytettäväksi. Monesti kutsujen jälkeen on kiitelty asiantuntevasta otteesta ja mielenkiintoisista tuotteista. Moni osallistuja intoutuu myös tekemään hankintoja omaa ja mahdollisen kumppaninsa mielihyvää edistääkseen. Silloin tiedämme kutsujen olleen menestys! On ilo edistää mielihyvää.

polttarit morsiamelle pienellä budjetilla

Budjettiystävällinen hinta jättää varaa myös muihin aktiviteetteihin

Polttarikutsujen kustannus on 50€, joka kattaa tuote-esittelyn sekä tilattujen tuotteiden yhteisen postituksen. Kutsut on mahdollista saada myös pidemmällekin (kuin esittelijöiden asuipaikkakunta) pientä erillistä polttoainekorvausta vastaan. Kysyminen ei maksa mitään, joten ole ihmeessä yhteydessä niin katsotaan mitä voimme tehdä. Muutaman tunnin ohjelmanumeron ja ajanvietteen ei siis tarvitse maksaa aina maltaita. Jokainen saa silti halutessaan itse satsata omaan hyvinvointiinsa ja tehdä ostoksia kun löytää itselleen mieleisiä tuotteita Amorin tuotteiden joukosta.

Kun järjestät(te) polttarit morsiamelle, haluamme auttaa osaltamme ikimuistoisen päivän luomisessa. Tuotteemme ja tietotaitomme johdattavat tulevan vaimon sekä muut osallistujat takuulla miellyttävämpään huomiseen!

Kun tiedätte polttareiden ajankohdan, on hyvä olla heti yhteydessä meihin kutsujen varaamiseksi. Sovitaan yksityiskohdista ja laitetaan kutsut kalenteriin. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!