• Alkoholiton antibakteerinen välineiden puhdistusaine

  Intimate Earthin uniikki välineille tarkoitettu puhdistusaine sisältää luonnollisia ainesosia, jotka pitävät intiimivälineesi puhtaana riittävän hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Antibakteerinen puhdistukseen tarkoitettu vaahtoava pesuneste sisältää muun muassa teepuunöljyä, laventeliöljyä sekä Intimate Earthin omaa tavaramerkillä suojattua luonnollista antibakteerista Guavapuun kuorta. Pesuneste ei sisällä Tricolsania eikä alkoholia, joten se on todella turvallinen kaikille materiaaleille, sekä myös ihollesi. Käytännöllinen ja hygieninen pumppusuutin takaa helpon annostelun. Annostele tarvittava määrä, pese välineesi huolellisesti ja huutele. Kuivaa lopuksi pyyhettä tai paperia käyttämällä. Pakkauskoko 100 ml.
 • Fleshlightin oma puhdistusaine on oikea valinta tekovaginan puhdistamiseen

  Fleshlightin oma Fleshwash on riittävän hellävarainen mutta tehokas puhdistusaine kun haluat pestä oman Fleshlightisi käytön jälkeen. Tämä 100ml spraypurkki on riittoisa ja pesuneste tappaa bakteerit materiaalin pinnalta. Antibakteerinen tricolsania sisältävä neste suihkutetaan materiaalin pintaan, kun olet ensin huuhdellut materiaalin lämpimällä vedellä. Jätä aine pintaan ja anna kuivua ilmavassa paikassa. Fleshwash ei sisällä alkoholia lainkaan, ei ärsytä ihoa eikä ole rasvainen. Voit käyttää sitä turvallisesti myös muiden mielihyvätuotteidesi pesussa. Pakkauskoko 100 ml.
 • Pidä huolta mielihyvätuotteistasi ja muista seksivälineistä!

  Hygienian ylläpitäminen on äärimmäisen tärkeä asia mitä tulee intiimialueilla käytettäviin välineisiin. Usein suositellaan nestesaippuapesua ennen ja jälkeen käytön, joka onkin useimmiten ihan riittävä tapa. Tehokkain ja välineet hyvänä pitävä keino on kuitenkin erityisesti seksivälineille kehitetyt ja tarkoitetut antibakteeriset hoito/puhdistusaineet. Sensuvan Think Clean on antibakteerinen puhdistusaine, joka tappaa todistetusti 99,9% bakteereista. Puhdistusaine on tarpeeksi hellävarainen välineiden materiaaleille jotta ne eivät mene pilalle, mutta samaan aikaan tehokas bakteereiden tappaja. - Suihkuta spraysuuttimesta puhdistusainetta suoraan välineelle ja huuhtele vedellä lopuksi. Tuotetta ei suositella päästettäväksi genitaalialueille. - Valmistettu turvallisista ainesosista, sisältää mm. vettä, hassel-uutetta, orgaanista aloe veraa, rypäleensiemenöljyä ja eteerisiä öljyjä. - Ei sisällä parabeenia, petrokemikaaleja eikä glyseriiniä! Riittoisa pakkauskoko 125 ml, joka riittää useaan puhdistuskertaan.
 • Kaksi tuotetta yhden hinnalla, liukuvoide sekä puhdistusaine!

  Vesipohjainen liukuvoide

  System Jo H2O vesipohjainen liukuvoide on laadukas jokapaikan tuote. Voit käyttää tätä liukuvoidetta niin välineiden kuin kondomienkin kanssa. Se soveltuu myös suuseksiin ja muihin liukuvoidetta vaativiin käyttöihin. Koostumus on miellyttävän silkin pehmeä ja tämä liukuvoide ei myöskään tartu eikä jätä jälkiä. Ei tuoksua eikä makua, vain puhdasta liukuvoidetta! Pakkauskoko 120 ml. Ainesosat (englanniksi): Plant-based glycerin, water, cellulose gum, methylparaben, propylparaben.

  Hajusteeton puhdistusvaahto kaikille intiimituotteillesi!

  Kun huolehdit omasta hygieniastasi, et voi olla unohtamatta intiimituotteidesi hygieniaa. System Jo:n hajusteeton puhdistusvaahto on antibakteerinen puhdistusaine kaikille seksivälineillesi ja intiimituotteillesi. Kun pidät välineistäsi huolta ja puhdistat ne aina käytön jälkeen oikeaoppisesti, ne tekevät sinulle hyvää pidempään. Antibakteerinen vaahtoava puhdistusaine ilman alkoholia System Jo Refresh on hyvin hellävarainen mutta riittävän tehokas puhdistamaan lempivälineesi. Kevyt, vaahtoava koostumus ei sisällä lisättyjä hajusteita, alkoholia, glyseriiniä, parabeeneja eikä petrokemikaaleja. Pumppusuuttimesta on helppo annostella tarvittava määrä ja pitää myös pakkaus siistinä. Näet helposti puhdistusvaahtoa levittäessäsi, että jokainen kohta välineestäsi tulee huolellisesti puhdistettua. Annostele välineelle, pese käsin ja huuhtele lopuksi haalealla vedellä. Anna tuotteiden kuivua ilmavassa paikassa ja säilö asianmukaisesti niiden kuivuttua. - Turvallinen kaikille materiaaleille. - Ei sisällä alkoholia, glyseriiniä, hajusteita, parabeeneja eikä petrokemikaaleja - Kevyt, vaahtoava koostumus. Pakkauskoko 50 ml.
 • Hajusteeton puhdistusvaahto kaikille intiimituotteillesi!

  Kun huolehdit omasta hygieniastasi, et voi olla unohtamatta intiimituotteidesi hygieniaa. System Jo:n hajusteeton puhdistusvaahto on antibakteerinen puhdistusaine kaikille seksivälineillesi ja intiimituotteillesi. Kun pidät välineistäsi huolta ja puhdistat ne aina käytön jälkeen oikeaoppisesti, ne tekevät sinulle hyvää pidempään. - Turvallinen kaikille materiaaleille. - Ei sisällä alkoholia, glyseriiniä, hajusteita, parabeeneja eikä petrokemikaaleja. - Kevyt, vaahtoava koostumus. Pakkauskoko 207 ml.