Kuvaus

Leikitelkää aisteillanne!
Tiesitkö että ihmisen ihon pinta-ala on keskimäärin kaksi neliömetriä ja tuntoaisti kattaa koko vartalon. Light My Fire lämmittävät öljyt ovat olleet jo pitkään Amorin Mielihyväkutsuilla suuressa suosiossa, eikä suotta. Nämä uskomattoman pehmeän koostumuksen omaavat öljyt stimuloivat monia aisteja ja tuovat takuulla lämpöä intiimiin hetkiin kumppanisi kanssa. Annostele pumpun avulla ilman sotkuja, levitä esimerkiksi kumppanisi korvan taakse, anna tuoksun vietellä hänet, puhalla hellästi jolloin kumppanisi tuntee lämmön aktivoituvan iholla mihin voide on levitetty. Lopuksi voit suudella ja nuolla pois, sillä tuote on 100% luonnollinen ja siinä on käytetty elintarvikearomeja. Light My Fire muuttaa kumppanisi kehon maailman parhaaksi jälkiruuaksi!

Luonnolliset ja lämmittävät hierontaöljyt ovat riittoisia ja kauniiden pakkausten ansiosta sopivat hyvin vaikka yöpöydälle odottamaan seuraavaa käyttökertaa.

Miten Light My Fire stimuloi aisteja…

Tuntoaisti – Ginseng ja glyceriini reagoivat ihon luonnollisen kosteuden kanssa ja voimistaa voiteen lämmittävää vaikutusta. Verenkierto aktivoituu ja tuntoaisti herkistyy. Kun voide on levittynyt iholle, puhalla hellästi niin koet miten lämpö voimistuu.

Hajuaisti – Viettelevän ihanat erilaiset tuoksut leviävät miellyttävästi huoneilmaan ja saavat myös kumppanisi entistä houkuttelevammaksi. Kolme erilaista tuoksuvaihtoehtoa.

Makuaisti – Kun olet jo tuoksutellut ja saanut kumppanisi villiintymään suudelmiesi ja kosketuksesi ansiosta, voit maistaa maailman parhainta jälkiruokaasi ja nauttia makeudesta omalla kielelläsi. Sokeriton ja 100% luonnollinen koostumus sisältää elintarvikearomeja, on gluteeniton eikä sitä ole testattu eläimillä.

– Ei lisättyä sokeria, eikä parabeeniä
– Gluteeniton
– Valmistettu Espanjassa
– Sisältää kasviperäistä glyceriiniä
– Ei ole testattu eläimillä
– Turvallinen syödä
– Tehokas lämmittävä vaikutus joka aktivoituu puhalluksesta
– TÄYDELLINEN LAHJAVINKKI HÄNELLE JA TEILLE!

Amorin vinkki! Pidä Light My Fire jääkaapissa. Levitä kylmänä iholle, puhalla ja ylläty! Nuole lopuksi kumppanisi herkistä paikoista voide pois…

Säilyy avattuna 12kk
Lasinen pullo käytännöllisellä annostelupumpulla
Pakkauksen koko 100ml
Maku/tuoksu: Merisuola kinuski, viettelevän pehmeä ja herkullinen makea maultaan, joka on ehdottomasti suosituin kolmesta vaihtoehdosta. Makean ystävälle takuuvarma valinta!

Ainesosat (englanniksi): Glycerin (plant based), Aroma, Aqua, Panax Ginseng Root Extract, Sodium Saccharine, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, C.I. 15985, C.I. 19140