Kuvaus

Twentyone on todella tyylikäs vibraattori joka täyttää vaativimmatkin toiveet mielihyvän saralla. Timantin muotoinen kovapintainen vibraattori sallii käyttää liukuvoiteena sekä silikonipohjaisia liukuvoiteita että vesipohjaisia liukuvoiteita. Täydellisen yhdistelmän tarjoaa luonnollisesti Bijoux Indiscretsin oma liukuvoide ja Twentyone timanttivibraattori!
Muotoilunsa ja materiaalinsa ansiosta vibraattorin aikaansaama stimulaatio on riittävän tehokasta jopa kovemmastakin värinästä haikailevalle. Vibraattorin sivussa on pieni painike, joka säätelee vibraattorin toimintoja. Erilaisia värinätoimintoja on yhteensä kymmenen ja painikkeen painallus vie toiminnoissa aina eteenpäin. Pitämällä paniketta pohjassa hetken saat vibraattorin sammumaan.
Voit ottaa Twentyonen kanssasi myös suihkuun, sillä vibraattorissa on vedenkestävä rakenne! Erityisesti suihkuympäristössä suosittelemme käyttämään silikonipohjaista liukuvoidetta, joka ei huuhtoudu veden mukana saman tien pois kuten vesipohjainen liukuvoide.

Pakkaus sisältää hienostuneen mustan korurasian kaltaisen kulmikkaan boksin jonka sisälle saat kätkettyä vibraattorisi uteliailta katseilta. Pakkauksessa on myös USB-kaapeli jonka avulla saat alle kolmessa tunnissa ladattua vibraattorisi täyteen virtaa. Käyttöaikaa on jopa tunti, riippuen toiminnoista joita käytät.

Bijoux Indiscrets Twentyone vibraattori, koska:

– se on ladattava
– se on vedenkestävä
– siinä on 10 värinätoimintoa joista voit valita mieleisesi
– voit käyttää myös silikonipohjaista liukuvoidetta
– se on todella hienostunut ja tyylikäs
– se vie sinut nautinnon huipulle!

 

 

Pakkauksessa tulee vibraattori, säilytysrasia, USB-kaapeli, käyttöohje ja aloitusopas.
Vibraattorin mitat: 4,6 x 6,5 cm
Materiaali: kullattu ABS-muovi
Latausaika 2-3 tuntia
Käyttöaika jopa 1 tunti
Vedenkestävä
3 voimakkuutta + 7 värinätoimintoa