Kuvaus

Blewit masturbaattori on tekovaginoiden uusinta aikakautta. Miehiseen nautintoon tarkoitettu väline, joka tarjoaa nautintoa sekä harjoittaa kestävyyttä makuuhuoneen puolella. Käytä yksin tai yhdessä kumppanisi kanssa! Neutraali ulkoasu kätkee sisäänsä todella aidon tuntuisen pehmeän materiaalin, joka on nystyröity ja juomutettu sisäpinnaltaan. Voit esilämmittää materiaalin vesihanan alla kuuman veden virratessa masturbaattorin läpi. Lisää reilu annos mieleistäsi vesipohjaista liukuvoidetta ja aloita!

Blewit tekovaginan ulkopinta on luistamatonta materiaalia joka on muotoilunsa ansiosta vaivatonta pitää hyvässä otteessa. Purkin takaosassa on ilman läpivirtausta estävä klikkikorkki. Kun korkki on auki, pääsee ilma kulkemaan läpi liikutellessasi masturbaattoria edes takaisin. Kun korkki on kiinni, syntyy ulosvetovaiheessa luonnollisen tuntuinen imuefekti joka saa kovemmankin luun herkäksi!

Kun olet saanut nautittua tarpeeksi, on aika pestä tekovagina. Kierrä takaosan korkki irti, läpihuuhtele ja jätä kuivumaan pystyasentoon korkit paikallaan. Etuosan suojakorkissa on todella käytännölliset ilmareiät joiden avulla Blewit on helppo saada kuivaksi.