Kuvaus

Ennenaikainen laukeaminen koskettaa jopa 60% miehistä, unohtamatta heidän kumppaneitaan. Kun haluat nauttia seksistä pidempään, suosittelemme kokeilemaan Bull Power viivästysvoidetta! Kun sinun ei tarvitse pelätä liiallista herkistelyä vällyjen välissä, voit nauttia vapautuneesti seksistä ja laueta kun itse haluat. Bull Power viivästyttää tehokkaasti jopa 30 minuuttia, viemällä liiallisen herkkyyden peniksestä.

Viivyttää orgasmia

Sano hyvästit epävarmuudelle ja noloille ennenaikaisille laukeamisille. Ennen kuin alat miettimään kalliimpia keinoja tähän epämiellyttävään liialliseen herkistelyyn, kokeile Bull Poweria!

Puduttava vaikutus

Kolmen yrttiuutteen (Humulus Lupulus, Avena Sativa ja Mentha Piperita) ansiosta äärimmäinen herkkyys saadaan hillittyä erogeenisiltä alueilta luonnollisella tavalla ilman vaarallisia aineita.

Kontrolloi orgasmiasi

Lisää Bull Power viivästysvoidetta peniksen herkimpiin kohtiin, kuten terskan alaosaan ja peniksen kärkeen. Vaikutus auttaa kestämään jopa 30 minuuttia pidemmälle ja kykenet itse olemaan oman orgasmisi ohjaksissa!

Pakkauksessa on 30ml voidetta