Kuvaus

Valkeaa unelmaa! Luxus-vibraattori tyylitietoiselle.

Callie by Jopen on valkoista ja kultaa yhdistävä tuotesarja, joka on muun muassa Cosmopolitanin äänestyksessä voittanut tyylikkäimmän tittelin! Tämä tyylikäs vibraattori on myös äärettömän miellyttävän tuntuinen satiinisen silikonipintansa ansiosta. Jämäkkä runko ja kauniit yksityiskohdat viimeistelevät laadukkaan kokonaisuuden.
Mikäli pidät veden ja mielihyvän yhdistelmästä, on tämä vibraattori kuin sinulle tehty. Voit nimittäin ottaa tämän vibraattorin mukaasi suihkuun sekä kylpyammeeseen. Täysin vesitiivis ja upotuksen kestävä rakenne takaa sen, että viihdyt suihkussa entistä pidempään.

Ladattava ja 100% vedenkestävä!

Voit ladata vibraattorin pakkauksessa mukana olevalla USB-kaapelilla. Kierrä kultainen kahvaosa irti niin näet alta paljastuvan latausreiän. Kierrä korkki huolella kiinni latauksen jälkeen, jotta vibraattorisi on vedenkestävä! Paina timantin mallisesta kontrollipainikkeesta n. 3 sek, jolloin sauva värähtää käyntiin. Jokainen painallus vaihtaa moottorin värinätoimintoa. Kun pidät painiketta jälleen 3 sek pohjassa, vibraattorin virta sammuu.

Suosittelemme aina vain vesipohjaisia liukuvoiteita silikonista valmistettujen välineiden kanssa!

7 erilaista värinätoimintoa
– Vain yksi nappi, helppo käyttää!
– 100% vedenkestävä
– Ladattava
– Silikoninen pinta, kova runko (ei sisällä ftalaatteja)
– Pituus n. 20 cm
– Halkaisija n. 2,5 – 3,75 cm
– Latausaika vain 2 tuntia