Kuvaus

Coco de Mer luxus hierontaöljy laatutietoiselle!

Coco de Mer uskoo seksin kauneuteen, joten he loivat kauniita tuotteita ja kokemuksia auttamaan toisistamme nauttimista. Coco de Mer on ylellinen luxusbrändi, jonka tuotteita on vain rajoitetusti jälleenmyyjillä. Amor antaa sinulle mahdollisuuden päästä nauttimaan näistä ylellisyyksistä!

Kun haluat tarjota kumppanillesi vain parasta, parempaa kuin aikaisemmin. Tämä aisteja hivelevä hierontaöljy tuoksuu taivaalliselle, samaan aikaan raikkaalle, mystiselle sekä hedelmäiselle. Täydellinen sekoitus eteerisiä öljyjä, viikunaa, setripuuta, ylang ylangia, appelsiinikukkaa sekä jasmiinia. Laadukas ja pitkäkestoinen luisto takaa mieleenpainuvan hierontakokemuksen, sinun käsiisi yhdistettynä.
Tuotteen kokonaisuus on viimeistä yksityiskohtaa myöden loppuun asti ajateltu. Mattapintainen pakkaus kätkee sisäänsä lasisen hierontaöljypullon, jota säilyttää mielellään vaikkapa hajuvesien vieressä. Hierontaöljyn kosteuttava ja ihoa hellivä vaikutus on kehoystävällinen, vegaaniystävällinen, sisältää jojobaa sekä oliiviöljyä ja hampunsiemenöljyä.

– Ainutlaatuinen viettelevä tuoksu
– Sisältää eteerisiä öljyjä
– Ei sisällä parabeeneja
– Tyylikäs lasipullo, hienossa lahjapakkauksessa
– Kosteuttava vaikutus

Pakkauskoko 100ml

Ainesosat: Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Cannabis Sativa (Hemp) Seed Oil, Tocopherol, Parfum, Coumarin, Linalool.

Lisää Coco de Meristä: http://www.coco-de-mer.com/