Kuvaus

Pelvix konsepti vahvistaa lantionpohjan lihaksiasi ja seksielämää!

Pelvix konsepti on kehitetty stimuloimaan ja palauttamaan lantionpohjan lihastesi toimintaa. Pelvix kuulat antavat sinulle mahdollisuuden tavoitella täydellistä lantionpohjan lihaskuntoa ja nauttia hyvästä seksistä. Pelvix on luotu läheisessä yhteistyössä yhdessä gynegologien ja urologien kanssa. He tutkivat yhdessä erilaisten markkinoilla olevien metodien hyviä ja huonoja puolia ja tekivät lopputuloksena oman tuotteensa. Tämä uusi vaihoehtoinen metodi yhdistääkin siis monia hyviä puolia lantionpohjan lihasten treenaamiseksi.

Kuinka käytät Pelvix konseptia?

Pelvix konsepti sisältää erilaisia harjoituksia jotka tähtäävät kehittämään lantionpohjan lihastesi vahvuutta ja elastisuutta ja vähentämään virtsankarkailuongelmia. Käyttämällä Pelvix kuulia 15-20 minuuttia päivässä, 1-4 kuukauden ajan, tulet saamaan huomattavia tuloksia aikaan lantionpohjan lihaksistossasi.
Aseta kuula sisälle emättimeesi ilman lisäpainoja, kuin se olisi tamponi. Vesipohjaisen liukuvoiteen käyttö tekee sisään asettamisesta usein miellyttävämpää. Yritä pitää kuula sisälläsi 15 minuutin ajan. Pysy seisoviltaan tai käyskentele ympäriinsä, mutta älä istu alas äläkä käy makuulle. Pelvix yrittää pyrkiä ulos sisältäsi, joka taas saa aikaa lantionpohjan lihasten reaktion pitääkseen ne sisällä. Tämä aktivoi lihaksistoasi. Toista tämä rutiini niin monena päivänä kuin tarpeellista, jotta kuula pysyy sisälläsi ilman suurta ponnistelua.
Seuraavaksi laita kevyin pallo Pelvixin sisään kiertämällä korkki auki. Toista aiemmin selitetty treeni ja lisää aina painoa kun olet saanut edellisen pidettyä sisälläsi ilman suurta ponnistelua.
Muista, että liiallinen treenaaminen ei ole hyväksi ja onkin syytä pysyä 15-20 minuutin treeniajassa per päivä.

Kuulien materiaali: Silikoni
Pituus: 6,3
Irtokuulien painot: 9g, 17g, 34g
Pelvix kuulan paino: 19g
Kuulat tulevat käytännöllisessä säilytyskotelossa