Kuvaus

Fleshlight on maailman myydyin masturbaattori miehille, eikä suotta! Tämä Flight-malli on todella kompakti eikä herätä ulkoasullaan liiallista huomiota. Tyylikäs ja aerodynaaminen design yhdessä maksimaalista nautintoa tuottavan nystyröidyn ja juomutetun sisuksen kanssa ovat varma valinta miehelle joka haluaa itselleen hyvää. Sisuksen materiaali on pehmeää ja luonnollisen tuntuista. Masturbaattorin käytöllä voit myös harjoittaa itseäsi parempaan mieskuntoon makuuhuoneessa.
Masturbaattorin imutehoa voit säädellä takaosan kierrekorkilla. Kun korkki on kierretty kiinni, ilma ei virtaa läpi vaan muodostaa alipaineen ja voimakkaan imun poisvedon yhteydessä. Kun korkki on raollaan tai irti, virtaa ilma läpi ja tunne on täysin erilainen.

Suosittelemme käyttämään vain vesipohjaista liukuvoidetta Flightin kanssa. Ennen käyttöä ja käytön jälkeen on hyvä pestä sisus vetämällä se ulos purkista ja läpihuuhtelemalla lämpimällä vedellä. Älä käytä saippuaa pesemiseen, sillä materiaali ei pidä rasvaisista pesuaineista! Jätä pesun jälkeen kuivumaan ilmavaan paikkaan.

Pituus n. 20 cm
Sisuksen pituus n. 16,5 cm
Allergiaystävällinen pehmeä ja luonnollisen tuntuinen materiaali, ei sisällä lateksia