Kuvaus

Fleshlight GO Lady Torque on huomaamaton mutta nautinnollinen tekovagina miehille

Fleshlight GO Lady Torque tuntuu aidolta ja se saa miehen mielihyvän nousemaan huippuunsa. Käytännöllinen koko ja pakkaus houkuttelevat ottamaan tekovaginan mukaan, kun joutuu olemaan tien päällä yksin. Patentoitu keinoihomateriaali purkin sisällä luo tunteen, joka on ainutlaatuinen. Amorin pirkkaniksinä suosittelen pitämään Fleshlightia ennen käyttöä kuuman vesihanan alla, jotta materiaali imee itseensä lämpöä. Näin voit tehostaa aitoa vaikutelmaa entisestään. Käytä aina vesipohjaista liukuvoidetta, jotta materiaali ei mene pilalle ja homma ei tunnu porkkanan raastamiselta.

Fleshlight GO on matkamalli

Hieman alkuperäistä Fleshlightia kooltaan kompaktimpi GO-malli on hauskasti läpinäkyvä ja tästä ominaisuudesta voi olla lisäkipinäksi myös pariskunnan yhteisiin hetkiin… Tämän mallin ulkoasu ei myöskään ole Fleshlighteille ominainen vagina, vaan täysin neutraali.
Käytön jälkeinen puhdistus käy vaivattomasti, sillä saat vedettyä pehmeän sisuksen pois kovamuovista valmistetusta purkista. Pese huolellisesti lämpimällä vedellä ja mielellään Fleshlightin omalla puhdistusnesteellä. Älä käytä nestesaippuaa, fairya tms puhdistusainetta, ettei materiaali mene pilalle!

Pituus: 21,6 cm
Väri: kirkas
Purkin ulkohalkaisija: 5,1 – 7,6 cm