Kuvaus

Lelo HEX Respect XL on parasta laatua mitä kondomeissa on tarjolla!

Pukeudu kunniakkaasti, ylväästi ja turvallisesti. Valitse Lelo HEX Respect XL, kun haluat olla varma, itsevarma ja maskuliininen. Täysin uutta teknologiaa hyödyntäen kehitetty kondomi on ruotsalaista designia. 350 kahdeksankulmioista muodustuva tekstuuri kondomin pinnalla takaa entistä kestävämmän rakenteen ja nautinnollisemman käyttökokemuksen. Kondomi pysyy paremmin paikallaan, verrattuna sileäpintaisiin kondomeihin. Tämä kondomi on sileä ulkopinnaltaan ja tekstuuri on kondomin sisäpinnalla penistä vasten.

Lelo HEX Respect XL on standarikokoista hieman väljempi kondomi. Ympärysmitta on 58mm ja materiaalin vahvuus vain n. 0.045 – 0.055 mm, ollen yksi markkinoiden ohuimpia, mutta samalla turvallisimpia kondomeja. Alkuperäisen Lelo HEX kondomin myötä saadun palautteen mukaan Lelo halusi kehittää mainiota tuotettaan asiakkaiden mielipiteitä kuunnellen ja niin tämä hieman normaalia isompi malli sai alkunsa.

Lelo HEX Respect XL täyttää ja ylittää kaikki kansainväliset turvallisuusstandardit. Jokainen kondomi on elektronisesti testattu ennen toimitusta jälleenmyyntiin.

Materiaali: Luonnon latex
Vahvuus: 0.045 – 0.055 mm
Ympärysmitta: 58mm
Pituus: 195mm
Kevyseti hajustettu, esiliukastettu ja väritön

Luistamaton pakkausmateriaali, helppo avata.

Kevyesti liukastettu, maksimaalisen mukavuuden aikaan saamiseksi.

Helppo rullata auki, joka.