Kuvaus

Oletko etsinyt tehokasta hieromalaitetta intiimikäyttöön? Amor suosittelee Nalonen Rock Wandia erityisesti tehokasta värinää etsiville nautiskelijoille!
Tämä tehotykki näyttää mikrofonilta, mutta todellisuudessa se saa sinut nautinnon huipulle. Hieromasauvan pallomainen pää mukailee kehosi muotoja pehmeästi ja sulavasti. Joustava pää on tarkoituksella isokokoinen, sillä isompi pinta-ala antaa usein kokonaisvaltaisemman ja miellyttävämmän tuntemuksen kuin pieni ja pistävän tarkasti kohdistettu värinä. Hieromasauvaa voi käyttää myös vaikkapa niskahartia-alueiden jännitteiden laukaisemiseen tehokkaan moottorinsa ansiosta. Sinä valitset mihin päähän haluat matkamikrofoniasi käyttää!

Nalone Rock Wand sauva on ladattava, joten sinun ei tarvitse enää huolehtia paristojen ostamisesta. Pakkaus sisältää pienen USB-kaapelin jonka avulla saat hieromalaitteesi ladattua virtaa täyteen. Silikonipintainen hieromasauva pitää vesipohjaisista liukuvoiteista ja suosittelemmekin käyttämään reilusti liukuvoidetta hieronnan yhteydessä. Käytön jälkeen voit pestä sauvan seksivälineille tarkoitetulla puhdistusaineella, jota löydät myös Amorin verkkokaupasta.

Sauvan varressa on kaksi valaistua painiketta, joista voit kontrolloida hieromasauvaasi. Toinen on pelkkä virtapainike, jota pitkään pohjassa painamalla saat sauvan päälle sekä pois päältä. Toinen painike vaihtaa värinätoimintoa seuraavaan. Sinulla on käsissäsi 7 toinen toistaan nautinnollisempaa vaihtoehtoa sauvan värinätoiminnoille! Aloita vaimeasta värinästä ja päädy sykkivään surinaan…

Sauvan pituus 19,5 cm
Halkaisija leveimmillään 4 cm
7 erilaista värinätoimintoa
Ladattava (Pakkaus sisältää USB-kaapelin)
100% silikonia (sekä kromatut koristeosat)
Ei sisällä lateksia eikä ftalaatteja!
Säilytyspussi sisältyy pakkaukseen