Kuvaus

O-Bunny eli Amorin Mielihyväkutsujen sanoin discopupu on todella suosittu ja kiinnostusta suuresti herättänyt vibraattori. Söpön suloinen pupun näköinen ladattava minivibraattori on äärimmäisen tehokas ja ainutlaatuinen stimuloimaan klitoristasi. Vibraattorin silikonista valmistetut joustavat korvat kätkevät sisäänsä pienet mutta tehokkaat moottorit, jotka hyväilevät klitorista kokonaisvaltaisesti molemmin puolin. Tähän ei tavalliset puikkomalliset minikiihottimet pysty!

Tämä discopupu vibraattori on ladattava, joten sinun ei tarvitse huolehtia paristoista! Pakkauksessa on mukana verkkovirtalaturi, jonka pieni pistokepää asetetaan varovasti suorassa linjassa vibraattorin takana olevaan tiivistettyyn reikään. Pidä huoli että lataat vibraattoriasi aika ajoin jotta varmistat ettei virta ole koskaan loppunut kun haluat ottaa discopupun mukaan tanssimaan sinun tahtiisi!

Discopupulla on LED-valaistut silmät ja kulmakarvat. Silmät toimivat painikkeina joista saat kontrolloitua toimintoja. Vibraattorissa on 10 erilaista värinätoimintoa. Pääset liikkumaan värinätoimintojen välillä molempiin suuntiin painamalla joko vasempaa tai oikeata silmää. Pidä hetki pohjassa ja moottori sammuu. Moottorit ovat hyvin hiljaiset mutta tekevät tehtävänsä tehokkaasti. Miellyttävän samettinen silikoni hyväilee paikkojasi hellästi.
Käytä reilusti vesipohjaista liukuvoidetta jotta pupu luistaa hyvin herkimmillä paikoillasi.

Koko 90 x 51 x 15 mm
Materiaali: Silikoni (pinkit osat) ja ABS-muovi
Ladattava (sisältää verkkovirtalaturin)
Roisketiivis
2 moottoria
10 erilaista värinätoimintoa ja valaistut painikkeet

Lue lisää discopupusta valmistajan sivuilta: www.loverspremium.com