Kuvaus

Lantionpohjan lihasten parhaat ystävät – Pleasure Pearls treenikuulat!

Pleasure Pearls on vastaus lantionpohjan lihasten huutoon, kun haluat treenata lantionpohjan lihaksesi kuntoon. Nämä muovipintaiset teräksiset treenikuulat edesauttavat sinua vahvistamaan ja ylläpitämään lantionpohjan
lihaksiasi synnytyksen jälkeen tai ikääntymisen johdosta.
Lantionpohjan lihasten toiminta ja kunto vaikuttavat kokonaisvaltaisesti seksuaaliseen hyvinvointiin sekä terveyteen. Pleasure Pearls treenikuulat soveltuvat erityisen hyvin käyttäjille jotka ovat jo hieman harjaantuneita lantionpohjan lihasten treenissä ja geishakuulien käytössä. Jumppakuulat painavat 25g / kpl ja ovat halkaisijaltaan n. 2 cm.
Kokemattomammille käyttäjille suosittelemme alkuun hieman isompia ja kevyempiä vetonarulla varustettuja geishakuulia. Löydät hyviä vaihtoehtoja Amorin treenikuulien joukosta!
Suosittelemme aina käyttämään liukuvoidetta lantionpohjan lihasten treeneissä, jotta kuulien sisään laittaminen ei olisi epämiellyttävää. Vesipohjainen on paras liukuvoide näiden treenikuulien kanssa käytettäväksi.
Pleasure Pearls treenikuulat ovat pakattu eleganttiin simpukan malliseen säilytysrasiaan, jossa ne on huomaamaton säilyttää uteliailta katseilta ja estää pölyyntymiseltä.

Säännöllisellä treenillä pystyt vahvistamaan lantionpohjan lihaksiasi ja ylläpitämään terveyttä ja hyvinvointiasi tehokkaasti!

Puhdista kuulat aina ennen ja jälkeen käytön. Suosittelemme verkkokaupastamme löytyvää antibakteerista välineiden puhdistusainetta, joka on tarpeeksi tehokas mutta riittävän hellävarainen intiimivälineille.

2 x 25g muovipinnoitettua (ABS) teräskuulaa
Halkaisija n. 2cm
Simpukkarasia säilytykseen
Vedenkestävät