Kuvaus

Suosittu hieromalaite joka sykkii paineaaltoja!

Satisfyer Pro 2 on pääsylippusi orgasmien satamaan. Useat käyttäjäkokemukset kertovat, että henkilöt, jotka eivät koe orgasmin saavuttamista helpoksi, ovat onnistuneet saamaan paineaaltostimulaattorin avulla jopa useita orgasmeja peräkkäin. Innovatiivinen paineaaltoihin perustuva stimulaatio on tavallisesta vibraattorista poikkeavaa, sillä paineaallot eivät värise vaan liikkuvat edestakaisin. Klitoriksessasi tunnet kuin imevää ja työntävää sykkivää liikettä joka tapahtuu silikonisen hupun sisällä tyhjiössä. Kun olet saanut asetettua hieromalaitteen oikeaan kohtaan, sinun ei tarvitse sitä välttämättä enää liikutella sillä paineaallot tekevät tehtävänsä ja sinä voit vain nauttia!

11 eri intensiteettiä jotka johdattavat sinun huipulle

Satisfyer Pro 2 hieromasauvan varressa on kaksi painiketta joista sauvaa kontrolloidaan. Pienempi painike on virtapainike, jota hetken pohjassa pitämällä saat virrat päälle/pois. Isompi panike vaihtaa intensiteettiä. Kun laitat sauvan päälle, intensiteetti on kaikkien pienin. Voimakkuuspainiketta painamalla saat portaittain intensiteetin kohoamaan aina tasolle 11 asti. Tämän jälkeen jokainen painallus pienentää intensiteettiä aina yhden portaan verran.
Satisfyer Pro 2 on vedenkestävä, joten voit ottaa sen matkassasi suihkuun tai kylpyyn. Veden alla paineaaltojen teho on jopa voimakkaampaa kuin ”kuivalla maalla”!
Hieromasauvan saat ladattua pakkauksen mukana tulevalla USB-kaapelilla. Silikoninen tiivistehuppu vaatii käytettäväksi vain vesipohjaisia liukuvoiteita.

VINKKI! Mikäli haluat maksimoida nautintosi, suosittelemme kokeilemaan stimuloivia klitorisvoiteita tai -öljyjä, jotka lisäävät herkkyyttä klitoriksessasi…

– Tehokas ja intensiivinen vaikutus klitoriksen alueella
Mahdollistaa jopa peräkkäisiä orgasmeja
– Silikoninen tiivistehuppu, muut ABS-muovia
– Vedenkestävä
– Ladattava Li-ion akku, mukana tulee USB-latauskaapeli
– Hygieninen ja helppohoitoinen
– Latausaika n. 2,5 tuntia, käyttöaika n. 30min

Mukana tulee USB-latauskaapeli