Kuvaus

Taskukokoinen minikiihotin, joka stimuloi paineaaltojen avulla!

Tämä on must have tuote, jota suosittelemme vahvasti jokaiselle naiselle, jolle orgasmi on tärkeä. Ainutlaatuinen teknologia pakattuna todella kompaktiin ja eleganttiin kuoreen mahdollistaa vavisuttavat orgasmit niin veden päällä kuin varsinkin alla. Upotuksen kestävä Satisfyer Pro Traveler stimulaattori on jopa tehokkaampi veden alla käytettynä. Lataaminen hoituu magneettilatauskaapelilla, joka tulee pakkauksessa mukana.
Klitoristasi silmällä pitäen suunniteltu täsmätyökalu on todella erinomainen mielihyvän tuottaja. Kiihottimen silikoninen suulake tulee asettaa klitoriksen päälle, mielellään vesipohjaisen liukuvoiteen kera, ja tämän jälkeen voit painaa kiihottimen päälle. Paineaallot värähtelevät edestakaisin suulakkeen sisällä ja saavat aikaan ikään kuin imevää liikettä klitoriksesi päällä. Mikäli olet kärsinyt aiemmin lukuisten naisten lailla orgasmin saantiongelmista, voi tämä kiihotin olla apu ongelmaan!

Satisfyer Pro Traveler tarjoaa käyttöösi 11 eri intensiteettiä stimulaatiolle. Plus ja miinus -painikkeista saat operoitua kiihotinta todella helposti. Kun pidät pluspainiketta pohjassa hetken aikaa, kiihotin värähtää päälle. Tämän jälkeen saat säädeltyä intensiteettiä haluamasi mukaan, kunnes taas pidät hetken pluspainiketta pohjassa ja laite sammuu.

Aiemmista isommista versioista on menty askel eteenpäin ja tämän kiihottimen kohdalla käyttöäänet ovat hyvin maltilliset. Kiihottimen saa säilytettyä oman kuorensa sisällä, sillä kotelon puolikkaat tarttuvat toisiinsa tiiviisti kiinni magneetin avulla. Valkoinen suulakeosa on hygienistä ja ihoystävällistä silikonia, joka tarjoaa miellyttävän pehmeän pinnan klitoristasi vasten.

Käytäthän aina vain vesipohjaista liukuvoidetta silikonisten välineiden kanssa!