Kuvaus

Sensuva ON Original Arousal Oil on Amorin Mielihyväkutsujen ehdottomasti suosituimpia tuotteita

Tämä luonnollinen herkkyyttä lisäävä kiihotusöljy on todella tehokas lisä peiton alle, kun tahdot virittää aistisi äärimmilleen. Lisää yksi tippa suoraan klitoriksen päälle ja hiero niin, että öljy imeytyy. Lähes välittömästi tunnet, miten verenkierto lisääntyy, lämpö kasvaa ja herkistyt äärimmillesi. Voit myös huomata miten tehokkaasti oma luonnollinen kosteus lisääntyy limakalvoilla. Kun nautinnollinen sykkiminen ja verenkierron lisääntyminen kasvattaa herkkyyttä genitaalialueilla, voit nauttia seksistä entistä enemmän. Tämä kaikki voi helpottaa orgasmin saavuttamista ja vaikkei ongelmaa olisi, orgasmin kokeminen voi varmasti olla voimakkaampaa öljyn kanssa kuin ilman.
ON Original kiihotusöljy sopii kaikenikäisille naisille. Se on loistava apu myös kuivia limakalvoja ja vaihdevuosia vastaan!

ON Original kiihotusöljy on yksi tehokkaimmista, ellei tehokkain markkinoilla oleva stimuloiva öljy naisille

Kiihotusöljyllä on uskomattoman voimakas lämmittävä vaikutus, joka kestää jopa 45 minuuttia. Öljy ei sisällä mentholia, joten sen vaikutus on vain lämmittävä. Kiihotusöljyn ainekset ovat 100% luonnollisia ja turvallisia. Korkealaatuiset kasvitieteelliset ainesosat ja eteeriset öljyt ovat tarkoin valittuja niiden voimakkaan vaikutuksen johdosta. Kiihotusöljy ei sisällä L-Arginiinia, glyseriiniä eikä parabeeneja. Voit turvallisesti käyttää myös suuseksin yhteydessä, jolloin tuntemukset ovat kihelmöiviä ja kutkuttavia molemmilla osapuolilla.

100% luonnollinen ja turvallinen
– Lisää herkkyyttä, limakalvojen omaa kostumista sekä verenkierron kiihtymistä
– Nopeammat ja voimakkaammat orgasmit mahdollisia
Vain lämmittävä vaikutus
– Ei sisällä mentholia, L-Arginiinia, glyseriiniä eikä parabeeneja
– Lääkärin suosittelema (Dr. Jennifer Berman)
Turvallinen suuseksissä
– Apu kuivia limakalvoja ja vaihdevuosia vastaan
– 1-2 tippaa kerralla, vaikuttaa jopa 45 minuuttia
Jopa 50 käyttökertaa yhdestä pakkauksesta

Tuotteen ainesosat: Patentointu eteerinen öljysekoitus joka sisältää manteliöljyä, kanelia, luonnollisia tokoferoleja (E-vitamiini), silikaatti, luonnolliset aromit, rosmariiniöljyuute

Pakkauskoko 5ml

HUOM! Sensuva ON Original kiihotusöljy on nyt saatavilla myös voiteen muodossa, sisältäen samat vaikuttavat ainesosat. ON Original kiihotusvoide on käytännölliseen pumppupulloon pakattu ja siitä riittää useampaan käyttökertaan kuin öljypakkauksesta.