Kuvaus

Sensuva ON Power Glide lisää miehen nautintoa!

ON Power Glide on nopesti vaikuttava voide joka lisää tehokkaasti herkkyyttä ja voimistaa verenkiertoa. Voide saa peniksen tuntumaan jämäkämmältä ja paksummalta vilkastuneen verenkierron ansiosta. Silkkisen pehmeä koostumus tekee voiteesta miellyttävän levittää peniksen varteen ja kärkeen.
ON Power Glide on suunniteltu pysymään luistavana pitkään, joten voiteen levittäminen voidaan yhdistää nautinnolliseen intiimihierontaan. Tehokkaiden ainesosien ansiosta ON Power Glide voide on yksi markkinoiden parhaiten vaikuttavista stimuloivista voiteista miehille.

Jokainen mies on yksilöllinen!

Tuntemukset ovat aina yksilöllisiä, mutta useimmat miehet kokevat ON Power Glidea käyttäessään kihelmöiviä, lämmittäviä, värähteleviä ja herkistäviä tuntemuksia. Lisääntyneen verenkierron ansiosta hetkellinen turvotus voi myös lisääntyä peniksessä, joten paksuutta penikseen voi tulla lisää. Voiteen stimuloiva vaikutus kestää jopa tunnin. Voit kokeilla erilaisia määriä voidetta ja huomata miten se vaikuttaa kohdallasi.

Näin käytät ON Power Glidea

Pumppaa 1-2 kertaa pumppupullosta voidetta kämmenelle ja levitä peniksen varteen ja erityisesti kärkeen. Voit käyttää voidetta yksin tai yhdessä kumppanisi kanssa. Ennen yhdyntää suositellaan pyyhkimään ylimääräinen voide pois peniksen päältä. ON Power Glide ei sisällä lainkaan öljyä, joten voit huoletta käyttää voidetta lateksikondomien kanssa. Ylimääräinen voide kannattaa kuitenkin pyyhkiä pois peniksestä liiallisen liukkauden vuoksi, jotta kondomi ei luiskahda pois paikoiltaan.

Pakkauskoko 50 ml

Tuotteen ainesosat (englanniksi): Water, Aloe Barbadensis (Aloe) Leaf Juice, Butea Superba, L-arginine,
Vitamin E (Alpha Tocopherols), Niacinimide, Hydroxyethylcellulose,
Methyl Salicylate, Polyacrylate 13, Polyisobutene, Polysorbate 20,
Gluconolactone, Sodium Benzoate,  Methyl Nicontinate, Natural Scents,
Cinnamomum Zeylanicum, Honeysuckle Extract