Kuvaus

Romanttinen 5 tuotteen lahjapakkaus rakastavaisille!

Hyödynnä lahjana tai kokeile itse useita laadukkaita Shungan tuotteita. Kaunis kovakantinen lahjapakkaus sisältää Shunga Organica -tuotesarjan tuotteita pienissä matkakokoisissa pakkauksissa. Tuoksuna vihreä tee – päärynä.

Aloita hellästi hieroen, pakkausessa tulee kaksi erilaista hierontaöljyä, lämmittävä sekä syötävä. Hierontakynttilä lisää tunnelmaa ja kynttilän palaessa vaha sulaa lämpöiseksi käyttövalmiiksi hierontaöljyksi. Toko Organica liukuvoide on neutraali vesipohjainen korkealaatuinen liukuvoide joka tekee kanssakäymisestä kitkatonta. Voit käyttää liukuvoidetta myös erilaisten mielihyvätuotteiden ja seksilelujen kanssa.
Lotus noir on stimuloiva voide, jota voitte molemmat käyttää. Naisilla klitorikseen hierottuna voide imeytyy ja alkaa herkistää klitoriksen ympäristöä. Lämpö ja herkkyys auttavat usein helpompiin ja/tai voimakkaampiin orgasmeihin! Miehillä voide ajaa samaa asiaa. Levitä erityisesti peniksen kärkeen ja varteen, tunne kuinka lämpö valtaa herkät paikat ja verenkierto lisääntyy. Laukeamisen hetkellä tuntemus on taivaallinen!

Pakkauksen sisältö:
Orgaaninen suudeltava hierontaöljy (10ml)
– Lämmittävä hierontaöljy (10ml)
Hierontakynttlä (30ml)
– Toko Organica orgaaninen vesipohjainen neutraali liukuvoide (10ml)
– Lotus noir stimuloiva voide sinulle ja hänelle (7ml)