Kuvaus

Aloepohjainen luonnollinen liukuvoide hyvän ystäville

Sliquid Organics on luonnollisista ainesosista valmistettu liukuvoideperhe, joka on kotoisin Yhdysvalloista. Jokainen yhdistelmä Organics-sarjan tuotteissa on saanut inspiraationsa Sliquidin aiemmista suosituista liukuvoiteista. Jotta hyvästä on saatu entistä parempaa, on joukkoon lisätty luomu-aloe veraa sekä kasviuutteita. Jokainen käsin poimittu kasviperäinen uute on valittu niiden iholle hyvää tekevien ominaisuuksien vuoksi, kuten vihreä tee, hibiskukset ja pellava. Pakkauksissa on käytetty kierrätysmateriaaleja luontoa ajatellen.

Sliquid Organics Natural on neutraali vesiliukoinen liukuvoide, jonka pääraaka-aineena on orgaaninen aloeneste. Hellävarainen liukuvoide on täysin glyceriinitön sekä parabeeniton eikä myöskään sisällä sokerijohdannaisia. Vain luonnollisimmista ja puhtaimmista ainesosista valmistettu liukuvoide soveltuu erinomaisesti herkkäihoisillekin. Voit käyttää liukuvoidetta niin välineiden kuin kondomienkin kanssa.
Koostumus on miellyttävän tuntuinen, eikä se tahmaa eikä tahraa. Organics Natural on suunniteltu käyttäytymään kehon oman kosteuden kanssa niin että luistosta tulee kestävä ja liukas.

– Aloenestepohjainen, vesiliukoinen
– 100% vegaani, ei eläintestattu
Ei sisällä glyceriiniä, parabeenia, petroleumia eikä sokerijohdannaisia
– Turvallinen käyttää lateksin, kumin ja muovin kanssa
Hypoallergikoille soveltuva
– pH-tasapainotettu

Pakkauskoko 125ml

Ainesosat: Organic Aloe Barbadensis Decolorized Leaf Juice, Plant Cellulose (from
Cotton), Natural Tocopherols (Vitamin E), Cyamopsis (Guar Conditioners),
Organic Extracts of Hibiscus, Flax, Green Tea & Sunflower Seed,
Potassium Sorbate, Citric Acid (Citrus Fruits)