Kaksi tuotetta yhden hinnalla, liukuvoide sekä puhdistusaine!

Vesipohjainen liukuvoide

System Jo H2O vesipohjainen liukuvoide on laadukas jokapaikan tuote. Voit käyttää tätä liukuvoidetta niin välineiden kuin kondomienkin kanssa. Se soveltuu myös suuseksiin ja muihin liukuvoidetta vaativiin käyttöihin. Koostumus on miellyttävän silkin pehmeä ja tämä liukuvoide ei myöskään tartu eikä jätä jälkiä. Ei tuoksua eikä makua, vain puhdasta liukuvoidetta!

Pakkauskoko 120 ml.
Ainesosat (englanniksi): Plant-based glycerin, water, cellulose gum, methylparaben, propylparaben.

Hajusteeton puhdistusvaahto kaikille intiimituotteillesi!

Kun huolehdit omasta hygieniastasi, et voi olla unohtamatta intiimituotteidesi hygieniaa. System Jo:n hajusteeton puhdistusvaahto on antibakteerinen puhdistusaine kaikille seksivälineillesi ja intiimituotteillesi. Kun pidät välineistäsi huolta ja puhdistat ne aina käytön jälkeen oikeaoppisesti, ne tekevät sinulle hyvää pidempään.

Antibakteerinen vaahtoava puhdistusaine ilman alkoholia

System Jo Refresh on hyvin hellävarainen mutta riittävän tehokas puhdistamaan lempivälineesi. Kevyt, vaahtoava koostumus ei sisällä lisättyjä hajusteita, alkoholia, glyseriiniä, parabeeneja eikä petrokemikaaleja. Pumppusuuttimesta on helppo annostella tarvittava määrä ja pitää myös pakkaus siistinä. Näet helposti puhdistusvaahtoa levittäessäsi, että jokainen kohta välineestäsi tulee huolellisesti puhdistettua. Annostele välineelle, pese käsin ja huuhtele lopuksi haalealla vedellä. Anna tuotteiden kuivua ilmavassa paikassa ja säilö asianmukaisesti niiden kuivuttua.

– Turvallinen kaikille materiaaleille.
– Ei sisällä alkoholia, glyseriiniä, hajusteita, parabeeneja eikä petrokemikaaleja
– Kevyt, vaahtoava koostumus.

Pakkauskoko 50 ml.