Kuvaus

The Häälahja eli The Honeymoon Box!

Onko tulossa ystävän häät, eikä lahjaa ole vielä hankittuna? Heille, joilla on jo kaikkea kaksin kappalein, on aina kuitenkin tilaa mielihyvälle! Eikä haittaa jos hääyönä ei jaksakaan kuherrella, sillä onneksi on kokonainen kuukausi aikaa! The Honeymoon Box tarjoaa vinkkiä ja virikettä neljän viikon ajaksi (emme edellytä vihkitodistusta, kuherruskuukauden voi aloittaa koska vain!)

Anna kuherruskuukauden hehkun nousta kliimaksiin! Hanki hääparille The Honeymoon Box, joka sisältää kuun jokaiselle päivälle seksihaasteen ja Amorin mielihyväpaketin!

Lahja, joka jatkaa antamistaan!

Paketteja on neljä eri vaihtoehtoa, joista edullisin sisältää sähköpostiin toimitettavan kuukauden mittaisen Kutukuntokuurin heille, jotka rakastavat ja haluavat toisiaan. Kutukuntokuuri on oikea parisuhdeseksin kuntokuuri, joka on laadittu Lipstick Mafian naisten rakkaudesta seksiin. Se pohjautuu seksistä puhumisen ammattilaisten Rosa Meriläisen ja Sanna Seiko Salon SE – Seksipuhekirjaan ja Suplan suosittuun Lipstick Mafia –podcastiin. Lähes 300 000 kuulijaa eivät voi olla väärässä. Missä tahansa vaiheessa parisuhdetta jokainen voi saada enemmän ja parempaa seksiä!

 ”Haluaisin lähettää kukkalähetyksen teille kiitokseksi, vaimoni on kokeillut teidän vinkkejä ja se toimii ja hyvältä tuntuu minullekin” – Kutukuntokuurin vinkkejä kokeilleen naisen aviomies.

The Honeymoon Box nro 3 hehkuu ja laukeaa, 149€

Paketti numero 3 sisältää sähköisen 30 päivän Kutukuntokuurin, sekä neljä erilaista mielihyvätuotetta.

Tuote 1: Bijoux Indiscrets Caramel hierontavoide on syötävän herkullinen tunnelmanluoja, jota voit sivellä, hieroa, tuoksutella, puhallella ja maistella. Tämä toimii esileikissä ja lämmittelyssä täydellisesti!

Tuote 2: Sensuva ON Original Arousal Oil on täsmätuote naisille, jota laitetaan yksi tippa suoraan klitoriksen päälle. Lähes välittömästi huomaat vaikutuksen, lämmön ja herkkyyden lisääntymisen sekä kostumisen. Tämä lisää mielihyvää maksimaalisesti, eikä suotta ole Amorin Mielihyväkutsujen toiseksi myydyin tuote! Muista käyttää kohtuudella…

Tuote 3: Intimate Earth Hydra on vesipohjainen liukuvoide, joka soveltuu kaikkeen mahdolliseen seksuaaliseen kanssakäymiseen. Käytä rohkeasti yhdynnässä, turvallisesti kondomien kanssa ja intohimolla välineiden kanssa. Joskus jopa kourallinen liukuvoidetta voi olla paikallaan…

Tuote 4: Partner Toy Whale vie pariskunnan kohti yhteistä huippua. Yhdynnän aikana käytettävä hieromalaite luo samanaikasesti tasapuolisen mielihyvän niin miehelle kuin naiselle. Kaksi moottoria värähtelevät samassa rytmissä vasten herkkiä paikkojanne, samalla kun olette sisäkkäin.

Kaikki tuotteet löytyvät myös yksittäin Amorin verkkokaupasta, joten tutustu ihmeessä tarkempiin tuotekuvauksiin tuotteiden omilla sivuilla.

HUOM!
The Honeymoon Boxin tilauksen yhteydessä tarvitsemme sinulta kolme asiaa: Osoitteen johon The Honeymoon Box lähetetään sinulle, sekä sähköpostiosoite ja päivämäärä (yleensä hääpäivä) jolloin haluat meidän lähettävän Kutukuntokuurin sähköpostitse hääparille.

Täytä tilausvaiheessa kassalla lisätietojakenttään hääparin sähköpostiosoite sekä päivämäärä jolloin lähetämme sähköpostin heille. Mikäli sinulla on ongelmia tai tulee kysymyksiä tilausvaiheessa, ota yhteyttä meihin sähköpostitse niin hoidetaa asia kuntoon!