TYÖ JOKA TARJOAA MIELIHYVÄÄ

Oletko miettinyt oman uran luomista täysin omilla ehdoillasi? Tehdä työtä joka tuo lisäansioita nykyisen päivätyösi tai opiskelusi lisäksi?
Amorin edustajan työ antaa sinulle erinomaisen mahdollisuuden aloittaa tienaamisen mielihyvätuotteiden ja alusasujen avulla.
Työ, jossa vain sinä itse vaikutat tulevaisuuden ansioihisi ja tekemääsi työmäärään. Saat itsenäisesti määrätä omasta toiminnastasi,
tietäen että tukenasi ja apunasi toimii vankan osaamisen ja ammattitaidon omaava kotimainen yritys.

Myynnistä saamasi ansio on alan parhaimmistoa. Tarjoamme käyttöösi laajan mutta tarkkaan valikoidun kokoelman
alan kiinnostavimpia ja uusimpia mielihyvätuotteita sekä vietteleviä alusasuja.
Saat myös itse vapauden vaikuttaa halutessasi oman esittelysalkkusi sisältöön.

MIKÄ ON AMOR.FI?

Tamperelainen mielihyvätuotteiden ja alusasujen suoramyyntiin keskittyvä mielihyväyritys, joka järjestää unohtumattomia mielihyväkutsuja ympäri Suomen. Valikoimassamme on tarkoin valikoituja laadukkaita tuotteita jotka antavat mielihyvää sekä edistävät että ylläpitävät seksuaalista hyvinvointia ja -terveyttä.

Otamme avoimin sylin tiimiimme lisää innostuneita ja positiivisia ihmisiä Amorin apulaisiksi. Kaikki Amorin apulaiset toimivat omilla asuinalueillaan itsenäisinä edustajina tehden työtä mielihyvätuotteita myyden. Tarjoamme sinulle avaimet oman urasi luomiseen. Intohimomme on auttaa sinua kehittymään työssäsi ja edistymään valitsemallasi tiellä.

Missiomme on mielihyvän vallankumous, ja HALUAMME myös SINUT siihen avuksemme!

AMORIN EDUSTAJAKSI…

Saat Amorin taustatiimiltä 100% tuen aloittaessasi Amorin apulaisena. Autamme sinua aloittamaan itsenäisen toiminnan ja etenemään kohti tavoitteitasi. Olet tärkeä osa Amorin omaa missiota, mielihyvän vallankumousta. Annamme sinulle vinkkejä joiden avulla myyt tehokkaammin ja neuvomme sinut mielihyvätuotteiden mielenkiintoiseen maailmaan. Mikäli sinulla ei vielä ole tuotetuntemusta, se ei siis ole este. Halu, tavoitteellisuus, mielenkiinto sekä motivaatio ovat tärkeämpiä.

Amorin valikoimassa on vuosien kokemuksella hyväksi ja laadukkaaksi todettuja mielihyvätuotteita, joita on ilo myydä asiakkaille. Arvostamme ja haluamme tarjota vain laadukkaita tuotteita ja saammekin jatkuvasti asiakkailtamme positiivista palautetta siitä. Amor käyttää vain luotettavia ja nimekkäitä tavarantoimittajia ilman välikäsiä. Saat vaikuttaa siihen, mitä tuotteita haluat asiakkaillesi myydä, mutta annamme myös omat suosituksemme.

Mikäli mielihyvätuotteet tuntuvat sinulle vieraalta alueelta, voit keskittyä pelkästään viettelevien alusasujemme myymiseen. Saat käyttöösi mallikappaleita sekä kuvastoja, joiden avulla voit järjestää suosittuja alusasukutsuja asiakkaillesi. Alusasujen ja mielihyväkutsujen yhdistäminenkin on mahdollista, mikäli haluat tarjota asiakkaillesi täyden palvelun kutsuja. Amorin apulaisena teet valintasi aina itse!

Toimit itsenäisenä Amorin edustajana ja hoidat rahaliikenteen asiakkaidesi kanssa. Annamme tuotteillemme suositusmyyntihinnat, jotka ovat voimassa mielihyväkutsuilla. Ostat asiakkaidesi tilaamat tuotteet varastostamme ja saat ne jopa 50% suositusmyyntihintoja halvemmalla. Ansiosi koostuu asiakkailta saamiesi jälleenmyyntihintojen ja tukkuhintojen erotuksesta. Saat ansiot käyttöösi siis täysin ilman viivettä. Huomaa myös että itsenäisenä edustajana sinulla ei ole tuotteiden varastointiriskiä, vaan saat aina tilata tarvitsemasi määrän tuotteita varastostamme.

Tuloksenteko on meille kaikille tärkeää, siinä missä mielihyvän levittäminenkin. Järjestämme edustajillemme aika ajoin motivoivia myyntiin perustuvia bonuskilpailuja. Osallistuminen on automaattista ja parhaat palkitaan.

LÄHETÄ MEILLE VIESTI KUN OLET KIINNOSTUNUT AMORIN EDUSTAJANA TOIMIMISESTA!

Ota askel kohti Amorin edustajana toimimista. Täytä ja lähetä oheinen yhteydenottolomake, kun tiedät haluavasi lisätietoja työstä. Kuulemme mielellämme sinusta, taustoistasi ja miksi juuri sinä sopisit seuraavaksi esittelijäksemme.