AMOR ON 100% SUOMALAINEN MIELIHYVÄYRITYS

Olemme raikas 100% suomalainen mielihyväyritys, jonka juuret ovat vahvasti Tampereella. Tarjoamiimme palveluihin kuuluvat verkkokauppa eli Amorin Mielihyväkauppa sekä Amorin Mielihyväkutsut. Päämajamme varastoineen sijaitsee Tampereella, josta käsin toimimme maanlaajuisesti.

Sloganimme, ”intohimosta mielihyvään”, mukaisesti teemme tätä työtä intohimolla ja rakkaudella asiaa sekä alaa kohtaan. Amorin taustalla oleva yritys Jasamor Oy on kahden tamperelaisen aikaansaannos. Kokemusta mielihyvätuotteiden, seksivälineiden sekä alusasujen maailmasta on kertynyt jo useiden vuosien ajalta niin fyysisen kivijalkaliikkeen pyörittämisen kuin verkkokaupankin osalta. Amor.fi sai alkunsa kesällä 2015 kun oli aika luoda jotain uutta aiempien kokemusten innostamana. Mielihyvään keskittyvän konseptin tarkoituksena on tarjota mielihyvää edistäviä ja ylläpitäviä tuotteita sekä miehille että varsinkin naisille ja pariskunnille. Vuosien tuomalla vahvalla kokemuksella ja näkemyksellä olemme poimineet tuhansien välineiden, voiteiden ja öljyjen joukosta tarjolle vain kiinnostavimpia ja laadukkaimpia tuotteita, keskittyen erityisesti korkeaan laatuun sekä monipuoliseen mielihyvän tuottamiseen. Seisomme sanojemme sekä tuotteidemme takana ylpeydellä ja voimme lämpimästi suositella kokeiltavaksi kaikkea mitä verkkokauppamme sinulle tarjoaa.

Verkkokaupan tuotteet nopeasti ja huomaamattomasti

Amorin Mielihyväkaupan toimitukset hoidetaan Postin kautta täysin neutraaleissa ja huomaamattomissa pakkauksissa. Pyrimme viivytyksettömään toimitukseen ja pääosin tilaukset saatetaan varastostamme matkaan jo samana päivänä kuin tilaus on tehty. Suosimme kierrätystä ja koitammekin hyödyntää ekologisesti kaikki pakkausmateriaalimme uusiokäyttöön.

love teksti kivistä tehtynä

AMORIN MIELIHYVÄKUTSUT – TUOTE-ESITTELYT LUONANNE

Amorin Mielihyväkutsut tuovat laajan kattauksen suosituimpia mielihyvätuotteitamme kotiisi. Näillä kutsuilla on lukuisia eri nimiä, kuten seksikutsut, seksivälinekutsut, erotiikkakutsut, välinekutsut tai penispartyt. Yhtä kaikki, kutsut ovat hyvin suosittu ohjelmanumero tyttöjen illoissa, polttareissa, tupareissa sekä pikkujouluissa. Ilman erityistä syytäkin voit järjestää kutsut parhaille ystävillesi tai työkavereillesi. Esittelijämme käy kutsujen aikana tuotteisiin liittyviä asioita läpi ja teillä on mahdollisuus kysyä mieltänne askarruttavia kysymyksiä sekä tutustua kaikessa rauhassa tuotteisiin, vaikkapa viinilasillisen kera. Itseäsi kiinnostavat tuotteet voit tilata esittelijän opastuksella ja sen jälkeen sinun tarvitsee vain odotella toimitusta. Mielihyväkutsuilla on mahdollista yhdistää tilauksiin myös verkkokaupan tuotteita. Lisää Amorin Mielihyväkutsuista voit lukea kutsujen omilta sivuilta.